Головна » Київщина

«Step» символізує крок уперед

«Step» символізує крок уперед

Кожен із нас унікальний, кожен несе у цей світ своє неповторне.  Подумай про себе як про окрему особистість без рамок сприйняття інших. Ким би ти хотів бути, яку роль відігравати у житті інших, який внесок робити у суспільство, які цінності нести? Розібратися і надихнутися вам допоможе інтерв’ю з людиною, яка не втрачає віри у власні сили і щоразу використовує найменшу можливість спробувати щось нове. Ігор Курилець за своє життя спробував багато професій, щоб зрозуміти себе і знайти справу свого життя. Мотивуюче інтерв’ю з засновником шкіряної майстерні «Step».
– Добридень, Ігорю! Дякую, що погодились на інтерв’ю. Розкажіть, чим Ви займалися до того, як розпочати свою справу?

– Ніколи не мріяв про те, що зараз маю. Я п ... Читати далі »

10.05.2018

Як Київська область бореться з неплатниками аліментів

Як Київська область бореться з неплатниками аліментів

Олексій ШЕВЧЕНКО, Начальник Головного управління юстиції у Київській області

Платити аліменти, а значить дбати про добробут своїх неповнолітніх дітей, очевидний обов’язок кожного з батьків, який не потребує жодних додаткових пояснень та обгрунтувань. Тому у тих випадках, коли в одного з батьків не спрацьовує елементарний батьківський інстинкт і совість, на захист маленьких українців має стати все суспільство, насамперед, в особі органів державної влади. ... Читати далі »

27.02.2018

Небезпечні ігри підлітків

Небезпечні ігри підлітків

У підлітків є два головних «страхи»: бути такими, як усі, та невже я не такий, як усі. На цій межі й формується особистість. Прояви агресії на шляху в доросле життя помилково вважають передумовою майбутнього успіху. Але ж ми говоримо не про тварин, які борються за виживання, а про людей. Юне майбутнє нашої країни агресивною поведінкою займає четверте місце після жорстокіших однолітків з Росії, Албанії та Білорусі.
Про підліткову жорстокість знято сотні фільмів та написано безліч книг, цією проблемою переймаються і вчителі, і психологи, і соціологи, і правоохоронці у всьому світі. Майже щодня в Україні констатують вбивства, зґвалтування, нанесення тілесних ушкоджень, скоєних неповнолітніми. Справа не лише у психологічних і соціологічних особливостях підлітків, а в оточенні, ... Читати далі »

01.06.2017

Тління торфу на загальній площі близько 122 га

Тління торфу на загальній площі близько 122 га

В 11 районах Київської області рятувальники гасять 24 осередки тління торфу на загальній площі близько 122 га.

Про це повідомили у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

До гасіння від ДСНС залучено 322 особи та 82 одиниць техніки.

Радіаційний фон у Києві та Київській області перебуває у межах норми та становить в середньому 12-14 мікрорентген на годину (безпечний рівень радіаційного фону до 30 мікрорентген на годину).

Радіаційний фон у Зоні відчуження становить у середньому 23 мікрорентгени на годину (безпечний рівень радіаційного фону до 50 мікрорентген на годину), йдеться у повідомленні.

... Читати далі »

19.10.2015

ДІЯЛЬНІСТЬ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ В ЦИФРАХ

ДІЯЛЬНІСТЬ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ В ЦИФРАХ

 

Держгеокадастр пропонує ознайомитися з ключовими показниками своєї роботи за минулий тиждень.

Організація земельних торгів. За тиждень з 21 до 28 серпня 2015 року головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, 23 наділів. Загальна площа запропонованих земельних ділянок становить 595,0249 гектара. З них: у Тернопільській – 15 (197,7937 га), у Херсонській – 7 (380,2312 га), у Хмельницькій – 1 (17,0 га).

Усього станом на 28 серпня 2015 року ... Читати далі »

07.09.2015

ЗАПРОШУЄМО НА СЛУЖБУ ДО ДСНС

ЗАПРОШУЄМО НА СЛУЖБУ ДО ДСНС

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області оголошує набір на службу за контрактом у підрозділи пожежно-рятувальної служби, які дислокуються на території Київської області, на посади пожежного та водія пожежного автомобіля. 

Вимоги до кандидатів:

  • повна загальна середня освіта;
  • громадяни, які досягли 18-ти річного віку, придатні за станом здоров’я та мають добру фізичну ... Читати далі »

05.09.2015

З Днем знань!

З Днем знань!

Дорогі учні, студенти та вчителі батьки!

Вітаю вас із Днем знань – святом, яке об’єднує різні покоління українців і символізує шлях до пізнання.

Першого вересня поріг рідної альма-матер переступлять мільйони українців. Учні повернуться за шкільні парти, студенти зберуться в аудиторіях, педагоги стануть за навчальні кафедри. Однак найбільш хвилюючим і знаковим цей день зазвичай є для першокласників - вони вперше почують шкільний дзвоник, познайомляться зі своїм першим вчителем і поринуть у безкінечний світ знань.

Зі свята Першого дзвоника для кожної людини починається дорога у майбут ... Читати далі »

31.08.2015

«Нові обличчя» Київщини!

«Нові обличчя» Київщини!

Дмитро Христюк очолив Київську обласну організацію партії «Нові обличчя»

На конференції політичної партії «Нові обличчя», що відбулася 25 серпня 2015 року у місті Біла Церква, головою Київської обласної організації політичної партії «Нові обличчя» було обрано заступника голови Київської обласної державної адміністрації Дмитра Христюка. Участь у конференції взяли понад 100 делегатів з усіх районів Київської області.

Політична партія «Нові обличчя» прийняла попереднє рішення про участь у виборах до Київської обласної ради та більшості місцевих рад Київщини. Виступаючи перед учасниками ... Читати далі »

26.08.2015

ТЕРИТОРІАЛЬНА РЕФОРМА

ТЕРИТОРІАЛЬНА РЕФОРМА

Володимир Шандра: «Проведення реформ – запорука європейського майбутнього та перемоги у війні»
До об’єднання громад через децентралізацію влади. Таке переконання висловили учасники засідання загальних зборів Київського обласного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.


Ухвалено загалом
Шляхи втілення адміністративно-територіальних перетворень разом із сільськими та селищними головами обговорили голова КОДА Володимир Шандра, голова обласного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Іван Качан, заступник голови комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин Вадим Івченко, керівник Офісу реформ в Київській області Володимир У ... Читати далі »

21.08.2015

Київське водосховище заростає водяним горіхом

Київське водосховище заростає водяним горіхом

Екологія. Чилім загрожує Дніпру

На Київському водосховищі зменшується кількість риби. Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Київській області занепокоєне тим, що ситуацію загострює внесена до Червоної книги рослина – чилім.

Приблизно 90% водних нерестовищ водосховища покрито водяним горіхом – чилімом. Експерти стверджують, що  його плантації повністю затягнули 96 кілометрів квадратних нерестовищ. За останні п’ять років неконтрольовані розростання чиліму зменшили рибопродуктивність водосховища на 35-40%. На сьогодні ситуацію погіршує спека, викиди нечистот у воду та неконтрольоване сільське господарство.< ... Читати далі »

21.08.2015
1 2 3 ... 9 10 »