Головна » 2017 » Жовтень » 5 » Золота мідь «Водограю»
16:51
Золота мідь «Водограю»

Минулої неділі в Ірпені відбувся обласний фестиваль-конкурс духових оркестрів «Сурми Київщини». 
У фестивалі-конкурсі взяли участь духові оркестри з двадцяти районів і міст області. Конкурс проводився за такими номінаціями: аматорські духові оркестри незалежно від відомчого підпорядкування; аматорські духові оркестри сільських та районних будинків культури; муніципальні, військові оркестри; аматорські оркестри та ансамблі малих форм; аматорські оркестри та ансамблі змішаних форм; сольні виконавці; професійні оркестри (учасники).
Варто зазначити, що головною метою та завданням фестивалю-конкурсу є збереження і відродження традицій оркестрового виконавства, розвиток духового музичного мистецтва, підтримка аматорських колективів Київщини, підвищення ролі духової оркестрової музики у формуванні естетичних смаків населення, розширення культурно-творчих та інформаційних зв’язків між творчими колективами та окремими виконавцями духової музики, удосконалення професійного рівня керівників духових оркестрів.
Наш дитячо-юнацький оркестр-студія «Водограй» гідно представив Вишгород і зайняв перше місце. Нагороду отримала і  керівник оркестру Наталя Миколаївна Тищенко у спеціальній номінації «Кращий диригент оркестру».

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 484 | Додав: slovo
comments powered by Disqus