Головна » 2019 » Лютий » 14 » Затверджено програми розвитку
18:41
Затверджено програми розвитку

Чотирнадцятого лютого відбулась тридцять п’ята позачергова сесія Вишгородської районної ради VII скликання. Засідання пройшло під головуванням голови районної ради Ростислава Кириченка. В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Вячеслав Савенок, заступник голови районної ради Марина Ганіцька, депутатський корпус, начальники управлінь, відділів та служб району, сільські голови, громадськість.
На тридцять п’ятій позачерговій сесії Вишгородської районної ради були прийняті наступні рішення.
 Про затвердження районної програми фінансової підтримки органів виконавчої влади у Вишгородському районі на 2019 рік. 
Про затвердження програми залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату у Вишгородському районі на 2019-2023 роки.
 Про затвердження районної програми підтримки управління соціального захисту населення Вишгородської райдержадміністрації на 2019 рік.
 Про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2018 року №532-34-VІІ «Про затвердження програми розвитку комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської районної ради на 2019-2021 роки».
 Про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2018 року №534-34-VІІ «Про затвердження програми соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району на 2019 рік».
 Про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2018 року №542-34-VІІ «Про районний бюджет Вишгородського району на 2019 рік».
Також голова районної ради Ростислав Кириченко та голова райдержадміністрації Вячеслав Савенок вручили подяку Вишгородської районної ради та Вишгородської райдержадміністрації колективу Вишгородського РВ ГУ ДСНС України у Київській області за плідну співпрацю з органами районної влади, активну участь у забезпеченні пожежної безпеки та сприяння підвищенню рівня захисту населення від пожеж і надзвичайних ситуацій Вишгородського району.

Інф. Вишгородської районної ради

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 352 | Додав: slovo
comments powered by Disqus