Головна » 2016 » Січень » 28 » Вони дарують родинне тепло
19:18
Вони дарують родинне тепло

Нещодавно в приміщенні районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася чергова робоча нарада, в якій взяли участь прийомні батьки та батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу. 
Протягом минулого року під соціальним супроводженням спеціалістів центру перебували два дитячих будинки сімейного типу: родини Кушніренків (с. Лютіж) та родини Бондаренків (с. Старі Петрівці), в яких виховується 17 дітей (12 дітей-вихованців та 5 власних дітей батьків вихователів), та 8 прийомних сімей, в яких 15 дітей (11 прийомних дітей, 4 власних дітей прийомних батьків).
На нараді були  підведені підсумки щодо функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу за 2015 рік: розглянуті підготовлені центром оцінки потреб дітей-вихованців та прийомних дітей; спільно з батьками розроблені плани соціального супроводження сімей та ДБСТ  на 2016 рік,  а саме,  плани забезпечення потреб дітей у розвитку й вихованні та плани  створення умов щодо розвитку й виховання дітей у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. 
Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Ворвинець подякувала батькам за їх вагомий внесок у розвиток у районі сімейних форм влаштування дітей, залишених без батьківської опіки, та вручила батькам Подяки за виховання, навчання, розвиток дітей, забезпечення захисту їх прав і законних інтересів та ефективну співпрацю.
Починаючи з 2003 року, центр сприяє розвитку та підтримці в районі сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а саме у створенні дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей. За цей час в районі утворено 2 дитячих будинки сімейного типу та 21 прийомна сім’я, в яких знайшли родинне тепло та любов 44 дитини, залишені без батьківської опіки.
31 січня Вишгородський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відзначає день народження – 22 роки з дня утворення. Вітаємо працівників центру з подією та зичимо успіхів у їхній благородній і потрібній справі!

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 441 | Додав: slovo
comments powered by Disqus