Головна » 2016 » Січень » 28

Зберегти ліс для майбутніх поколінь

Зберегти ліс для майбутніх поколінь

За ініціативи голови Вишгородської РДА Олександра Горгана минулого тижня відбулася зустріч з представниками організації «Earth Observation», що спеціалізується на відстеженні глобальних кліматичних змін на планеті та боротьбі зі знелісненням. Метою зустрічі була розробка механізму протидії незаконній вирубці дерев у Вишгородському районі. У зустрічі взяли участь представник «Earth Observation» Ендрю Дудлей, громадський активіст Петро Танасюк, експертна група з питань екології та охорони довкілля ГО «Зелений корпус» – Віталій Сардак та Вальтер Чаус, представники засобів масової інформації .
У ході зустрічі Ендрю Дудлей розповів про розроблену ним систему, яка за допомогою мобільних телефонів дає можливість фотографувати зруб дерева і за допомог ... Читати далі »

Вони дарують родинне тепло

Вони дарують родинне тепло

Нещодавно в приміщенні районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася чергова робоча нарада, в якій взяли участь прийомні батьки та батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу. 
Протягом минулого року під соціальним супроводженням спеціалістів центру перебували два дитячих будинки сімейного типу: родини Кушніренків (с. Лютіж) та родини Бондаренків (с. Старі Петрівці), в яких виховується 17 дітей (12 дітей-вихованців та 5 власних дітей батьків вихователів), та 8 прийомних сімей, в яких 15 дітей (11 прийомних дітей, 4 власних дітей прийомних батьків).
На нараді були  підведені підсумки щодо функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу за 2015 рік: розглянуті підготовлені центром оцінки потреб дітей-вихованців та пр ... Читати далі »