Головна » 2016 » Листопад » 10 » Світить вогнище культури
19:55
Світить вогнище культури

У суботу, 5 листопада, громада Сухолуччя відзначила День села. Привітати громаду завітали виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Вячеслав Савенок, голова районної ради Ростислав Кириченко, депутат районної ради Геннадій Панамарчук, начальник відділу культури, національностей та релігій РДА Юлія Іванова.
Виконуючий обов’язки голови адміністрації Вячеслав Савенок, привітавши жителів села, подякував за творчий підхід та небайдужість до громадського життя району. Приємним сюрпризом для працівників, депутатів сільської ради та жителів села стало отримання грамот та пам’ятних подарунків від імені голови Київської облдержадміністрації Олександра Горгана за активну участь у підготовці до проведення Міжнародної рейтингової жіночої велогонки «VR_WOMAN_ITT», яка відбулася у селі 29 травня цього року. Варто відзначити, що за час перебування Олександра Горгана на посаді голови Вишгородської РДА Сухолуччя стало епіцентром спортивного життя району, де тренуються спортсмени і проходять велозмагання різних рівнів.
Подарунком для мешканців села стало відкриття у цей святковий день відновленого Будинку культури – як раніше казали, вогнища культури. Тож завдання, яке поставила перед собою райдерж­адміністрація у програмі соціально-економічного та культурного розвитку району на 2016 рік, здійснено менше, ніж за півроку завдяки підтримці депутатів районної ради та активній роботі сільського голови Оксани Чуж. Голова районної ради Ростислав Кириченко подякував усім, хто підтримав рішення про реконструкцію будинку культури, адже це сприятиме змістовному дозвіллю дітей, молоді та подальшому творчому розвитку населення.
З нагоди свята для дітей були влаштовані розваги, жителям вручали подарунки та ласували смаколиками, а творчі колективи дарували гарний настрій.
Відзначимо, що наш район вміє не лише гарно працювати, а й змістовно відпочивати. І ця реконструкція лише сприятиме подальшому розвитку у Сухолуччі  культурного дозвілля усіх вікових груп населення. Саме тут творчі колективи та окремі виконавці готуватимуться до своїх майбутніх виступів, а молодь матиме змогу із користю провести вільний час.

Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 435 | Додав: slovo
comments powered by Disqus