Головна » 2018 » Вересень » 20 » Основні питання – на контролі
18:58
Основні питання – на контролі

У великому залі адмінбудинку 20 вересня пройшла позачергова тридцять перша сесія Вишгородської районної ради VII скликання. Провів сесію голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко за участі голови Вишгородської райдержадміністрації Вячеслава Савенка. На сесії були присутні 29 депутатів з 36.
На початку засідання до районних обранців звернулася депутат районної ради Ірина Побідаш. У своєму депутатському зверненні вона наголосила: «Мешканці Вишгородщини через незаконні загорожі не мають доступу до побережної смуги річки Десна. У районі річки виросли за кілька днів бетонні загорожі. Кому із колег не байдуже це питання, пропоную об’єднатися у робочу групу для усунення незаконного присвоєння прибережних зон у районі». Це питання на особистому контролі у голови Вишгородської районної ради Ростислава Кириченка: «Ми вже працюємо у цьому напрямку. Надали запити на перевірку організацій, які видобувають пісок у Вшгородському районі.  Також збираємо інформацію про незаконне обмеження доступу до побережних зон Десни та Київського водосховища, щоб у межах своїх повноважень боротися з цими правопорушниками», – зазначив Ростислав Кириченко.
Перші два питання порядку денного «Про затвердження звіту про витрачання резервного фонду районного бюджету за травень 2018 року» та «Про затвердження звіту про витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за червень 2018 року» народні обранці підтримали одноголосно, адже кошти з резервного фонду не витрачалися.
Розглянули питання «Про надання згоди комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської районної ради на списання з обліку основних засобів». Депутатський корпус позитивно проголосував за прийняття цього рішення.
Останнє питання позачергової сесії «Про безоплатну передачу майна з балансу комунального підприємства «Редакція газети «Слово» Вишгородської районної ради на баланс Фонду комунального майна Вишгородського району» більшістю голосів було прийняте.

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 450 | Додав: slovo
comments powered by Disqus