Головна » 2018 » Вересень » 20

Основні питання – на контролі

Основні питання – на контролі

У великому залі адмінбудинку 20 вересня пройшла позачергова тридцять перша сесія Вишгородської районної ради VII скликання. Провів сесію голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко за участі голови Вишгородської райдержадміністрації Вячеслава Савенка. На сесії були присутні 29 депутатів з 36.
На початку засідання до районних обранців звернулася депутат районної ради Ірина Побідаш. У своєму депутатському зверненні вона наголосила: «Мешканці Вишгородщини через незаконні загорожі не мають доступу до побережної смуги річки Десна. У районі річки виросли за кілька днів бетонні загорожі. Кому із колег не байдуже це питання, пропоную об’єднатися у робочу групу для усунення незаконного присвоєння прибережних зон у районі». Це питання на особистому контролі у голови ... Читати далі »

Перспективи розвитку району

Перспективи розвитку району

У малій залі адмінбудинку 18 вересня відбулося засідання колегії Вишгородської райдержадміністрації під керівництвом голови Вишгородської РДА Вячеслава Савенка. У засіданні взяли участь голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко, члени колегії, керівники структурних підрозділів адміністрації, керівники районних установ і депутати районної ради.
Відповідно до порядку денного першим розглянули питання «Про виконання повноважень, делегованих Вишгородською районною радою Вишгородській районній державній адміністрації», яке члени колегії підтримали одноголосно.
Питання «Про проект Комплексної Програми забезпечення жителів Вишгородського району доступним житлом на 2018-2022 роки» за рішенням засідання направлено на доопрацювання. «Важлива прог ... Читати далі »

Потрібна допомога!

Потрібна допомога!

Чудова дівчинка Боженка потребує допомоги. Щоб подолати онкозахворювання, потрібно чимало коштів. Картка мами ПриватБанк 5168 7422 2258 2987 Татенко Ярослава (на лікування Боженки). Скриньки для збору коштів знаходяться у «Дивосвіті» та у гімназії «Інтелект».
Ще цієї весни вона разом з маленькими артистами «Дивосвіту» на благодійних дитячих виставах допомагала збирати кошти на лікування онкохворих дітей, а влітку опинилася у такій же біді. Дівчинка мужньо пройшла 4 сеанси хіміотерапії, тепер потрібна операція, яка потребує чимало коштів, потім - період реабілітації та подальші обстеження і лікування.
Не будьте байдужими!

Вдячність крізь роки…

Вдячність крізь роки…

Марк Крупяков, ізраїльтянин українського походження, народився 1951 року у місті Бровари Київської області, де й нині проживають його родичі. Але, буваючи в Україні, він щиро сподівається на доленосну зустріч у Вишгородському районі, найперше у Димері. У далекому 1941 році мешканка Димера на ім’я Оксана двічі врятувала життя його батькові, Борису Олександровичу Крупякову. Борис Олександрович був вдячний своїй рятівниці до останніх днів свого життя. Допомагав, чим міг, у тяжкі повоєнні роки. Зустріч батька з Оксаною, що відбулася у 1956-1957 рр., запам’яталася маленькому Маркові на все життя.
Марк Крупяков сподівається розшукати нащадків димерчанки, щоб належним чином віддячити їм за вчинок людяності їх матері ще раз. На жаль, із пам’яті стерлось її прізвище, невідома ... Читати далі »