Головна » 2014 » Грудень » 27 » Новорічна ялинка на свіжому повітрі
10:18
Новорічна ялинка на свіжому повітрі
19 грудня Святий Миколай завітав і до нас, на навчально-спортивну базу, де з ранньої весни і до пізньої осені тренуються вихованці Вишгородської районної ДЮСШ з водних видів спорту. 
 
У зимовий період база «відпочиває», але дуже сумує за цією гомінливою, непосидючою спортивною дітворою. І от спортсмени разом із своїми тренерами вирішили трохи «розвеселити» базу і поїхали прикрасити одну з ялинок, які там ростуть, адже незабаром Новий Рік! А які ж новорічні свята без Діда Мороза? З’явився на базі й він, а його онучка Снігуронька привела свою непосидючу подругу – Пепі Довгу Панчоху. Допомогли дітям прикрашати зелену красуню дідусь Мазай та добра Казкарка.
 
І ось ялинка вже прибрана. Здебільшого на ній іграшки, зроблені спортсменами власноруч – це і м’які іграшки, і витинанки з паперу, сніжинки, гірлянди, вироби з дерева. Найбільше іграшок ялинці подарувала Настя Бондаренко (за що ялинка їй вдячна).
 
Фото на пам’ять – і діти вже біжать на «станції», де проходять цікаві конкурси, в яких треба проявити свою силу і витривалість, швидкість і координацію, точність і винахідливість, спритність і ерудованість.
 
А на завершення веселого свята – солодкі подарунки від Святого Миколая! Ні­хто не залишився без гостинців, навіть дорослі їх отримали.
 
Вихованці нашої школи, адміністрація, тренери, батьки та ветерани спорту щиро вітають усіх читачів газети «Слово» з Новим Роком та Різдвом Христовим! Хай щастить у 2015 році!
 
Ганна БОРТНІК,
директор Вишгородської районної ДЮСШ
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 482 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus