Головна » 2017 » Листопад » 23 » Фінал небайдужих!
19:39
Фінал небайдужих!

19 листопада на  ОСК «Діназ» (с. Лютіж) відбувся довгоочікуваний фінал кубка Вишгородського району з футболу сезону 2017 року. Цей матч було заплановано провести тижнем раніше, але дощ та сніг внесли свої корективи.
Тож до фіналу пробилися дві найкращі команди району. За три тури до кінця чемпіонату футболісти ФК «Лісовичі» здобули золоті медалі, а от боротьба за срібло тривала до останнього туру – і вдруге поспіль срібло дісталося молодій та перспективній команді «СНД» із Нижчої Дубечні. А тепер розшифруємо заголовок – команди, які задають тон у чемпіонаті району, не є з найбільших населених пунктів, не мають давніх футбольних традицій, не мають інфраструктури, яка є зокрема у Вишгороді, Нових Петрівцях, Демидові, Димері чи Катюжанці. Та й бюджети місцевих рад, м’яко кажучи, не найбільші. А причиною успіху цих команд є велика та фанатична любов до футболу їхніх керівників – Леоніда Титаренка з Лісовичів та Анатолія Клименка з Нижчої Дубечні. Свій вільний час, здоров’я, душу вони вкладають у своїх футболістів, які віддячують їм високими результатами. Отаких би фанатів футболу в кожне село! Та повернемося безпосередньо до фіналу. Тренери Максим Куций (ФК «Лісовичі») та Максим Оленківський (ФК «СНД») задіяли оптимальні бойові склади. Великий досвід, якісний підбір футболістів «Лісовичів» позбавив глядачів інтриги, яка досить часто буває у фіналах. Команда з Лісовичів легко, впевнено та невимушено довела свою перевагу – в підсумку 4:0, і підопічні Максима Куцого та Леоніда Титаренка поклали свої золоті медалі у красень-кубок.
Кращими гравцями фіналу визнано Олега Скуратівського та Даниїла Савійська. Впевнено та професійно провела гру бригада арбітрів на чолі зі Сергієм Шкільним та його асистентами Ігорем Негоденком та Костянтином Узуном.
Вітаємо команду «Енергетик» з виходом у фінал чемпіонату Київської області з футболу серед ветеранів. У виїзному матчі наші футболісти хоча і поступилися, але за сумою двох матчів потрапили до фіналу, до речі, втретє поспіль. Тож 26 листопада у  Вишневому за звання найсильнішої команди області серед ветеранів зустрічатимуться футболісти з Вишгорода та Баришівки. До речі, Вишгородська районна федерація футболу організовує виїзд уболівальників у Вишневе. Автобус від’їжджає об 11:00 зі стадіону  «Енергетик». 
Підтримайте наших спорт­сменів!

Микола КОРОЛЬ, 
голова Вишгородської районної федерації футболу 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 480 | Додав: slovo
comments powered by Disqus