Головна » 2017 » Листопад » 23

Іграшка «Тедді» – бумеранг добра

Іграшка «Тедді» – бумеранг добра

Ольга Онищук – талановита майстриня, яка створює ЖИВІ іграшки. Ці тендітні руки вміло працюють гачком і дарують щастя. Як це можливо, запитаєте ви? Варто лише мати терпіння та витримку, адже, як зазначає Ольга, з першого разу мало у кого виходить. Але здаватися не можна у жодному разі. Захоплююча розмова про те, що не варто опускати руки на шляху до своєї мети та дарувати більше доброти світові, адже навколо так багато негативу.
– Давайте познайомимось. Розкажіть трішки про себе.

– Я народилася у дуже творчій і розумній (з математичної точки зору) сім’ї, тому не дивно, що у своєму житті я поєдную практичні і точні науки. За освітою я аналітик комп’ютерних систем та менеджер-економіст. І хоча це ніяк не пов’язано із творчістю, творча е ... Читати далі »

Фінал небайдужих!

Фінал небайдужих!

19 листопада на  ОСК «Діназ» (с. Лютіж) відбувся довгоочікуваний фінал кубка Вишгородського району з футболу сезону 2017 року. Цей матч було заплановано провести тижнем раніше, але дощ та сніг внесли свої корективи.
Тож до фіналу пробилися дві найкращі команди району. За три тури до кінця чемпіонату футболісти ФК «Лісовичі» здобули золоті медалі, а от боротьба за срібло тривала до останнього туру – і вдруге поспіль срібло дісталося молодій та перспективній команді «СНД» із Нижчої Дубечні. А тепер розшифруємо заголовок – команди, які задають тон у чемпіонаті району, не є з найбільших населених пунктів, не мають давніх футбольних традицій, не мають інфраструктури, яка є зокрема у Вишгороді, Нових Петрівцях, Демидові, Димері чи Катюжан ... Читати далі »

Дякуємо вам, характерники!

Дякуємо вам, характерники!

Минулої суботи відбувся чемпіонат України з хортингу. Від Вишгородського району та Вишгорода на головне змагання країни спортивний клуб  «Характерник» делегував 22  кращих спортсменів. 
В емоційному та фізичному плані – це було неймовірно, я, мабуть, вперше бачив таке сильне прагнення вихованців довести всім, що Вишгородський район – це сила. Вони були готові вивернутись задля перемоги. І це велике бажання,  наші сили, вкладені у кожного з них та їх талант – дало свої результати. Ми привезли додому 16 медалей і кубок командної першості чемпіонату України.

Віктор ШУБКА, президент Вишгородського ра­йонного осередку «Української федерації хортингу»