Головна » 2016 » Вересень » 01

ЗАПРОШУЄМО НА СЛУЖБУ ДО ДСНС УКРАЇНИ!

ЗАПРОШУЄМО НА СЛУЖБУ ДО ДСНС УКРАЇНИ!

10-й державний пожежно-рятувальний загін Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області оголошує набір на службу за контрактом у підрозділи пожежно-рятувальної служби, які дислокуються на території Вишгородського району, на посади пожежних та водіїв пожежного автомобіля.

Вимоги до кандидатів: повна загальна середня освіта; громадяни, які досягли 18-річного віку, придатні за станом ... Читати далі »

Першовересень покликав у Країну знань

Першовересень покликав у Країну знань

Вересень розпочався святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. 
У цей святковий день голова райдержадміністрації Олександр Горган завітав до Димерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Димерської гімназії. Він наголосив, що сьогодні Україна переживає нелегкі часи, і за можливість дітей вчитися у мирній країні наші військові на Сході ризикують здоров’ям та віддають життя. Успішно навчатися – обов’язок кожного учня, його внесок у перемогу України. Звертаючись до освітян, Олександр Горган підкреслив, що навчання дітей – це не просто робота, а велика місія і благородна справа, адже саме вчителі  вкладають в душі учнів мудрість віків та прагнення до самореалізації, допо ... Читати далі »

Футбольні пристрасті у Димері

Футбольні пристрасті у Димері

Минулої суботи в Димері на місцевому стадіоні відбувся футбольний турнір «Кубок Незалежності», організаторами якого виступила інтернет-спільнота «Типовий Димер» за підтримки Димерської селищної ради.
Під спекотним суботнім сонцем та пильним суддівством Сергія Зеленянка грали чотири команди – дві місцевих – «Роял» і «Фрекс», та дві гостьових – «Шериф» з Катюжанки та «Лісівник» (Поліський район).
У запеклих битвах турніру ігри півфіналу закінчились перемогою «Фрексу» над «Шерифом» – 2:1 та перемогою «Роялу» над «Лісівником» (2:2 в основний час, 3:1 – в серії післяматчевих пенальті). 
У підсумку, в матчі за третє місце &laq ... Читати далі »

Перша сповідь і причастя

Перша сповідь і причастя

28 серпня – в день Успіння Пресвятої Богородиці маленькі козаровичани – першокласники та учні старших класів, звеселили гомоном церковне подвір’я. 
Дівчатка та хлопчики – святково одягнені, як маленькі ангелики, прийшли до першого причастя. Їхні безневинні сердечка трепетно стукали в грудях, бо вперше вони присягнули на вірність Ісусу, Матері Божій, нашій церкві. А супроводжували їх рідні батьки, бабусі, друзі, братики та сестрички. 
У церкві їх радо зустрів отець Олег. Діти після святого таїнства сповіді прийняли святе причастя, вислухали святу літургію. Цей день вони пам’ятатимуть як світлий і чистий у своєму житті. Після літургії отець Олег у напутніх словах побажав учням, батькам та всім присутнім у храмі міцного здоров’я, успіхі ... Читати далі »