Головна » 2016 » Вересень » 1 » Футбольні пристрасті у Димері
17:56
Футбольні пристрасті у Димері

Минулої суботи в Димері на місцевому стадіоні відбувся футбольний турнір «Кубок Незалежності», організаторами якого виступила інтернет-спільнота «Типовий Димер» за підтримки Димерської селищної ради.
Під спекотним суботнім сонцем та пильним суддівством Сергія Зеленянка грали чотири команди – дві місцевих – «Роял» і «Фрекс», та дві гостьових – «Шериф» з Катюжанки та «Лісівник» (Поліський район).
У запеклих битвах турніру ігри півфіналу закінчились перемогою «Фрексу» над «Шерифом» – 2:1 та перемогою «Роялу» над «Лісівником» (2:2 в основний час, 3:1 – в серії післяматчевих пенальті). 
У підсумку, в матчі за третє місце «Шериф» поступився «Лісівнику» з рахунком 0:1, а в драматичному фіналі кубку, на останніх секундах «Фрекс» вирвав перемогу в команди «Роял» з рахунком 2:1 і таким чином став володарем «Кубка Незалежності»-2016!
Номінації кращих гравців турніру завоювали винятково гравці клубу «Роял» – другий рік поспіль кращим бомбардиром стає Олексій Биховченко (2 м’ячі), також другий рік поспіль кращим голкіпером стає Юрій Форостюк. Кращий гравець «Кубка Незалежності» – Дмитро Левковець.
Трохи цікавої статистики. На турнірі забито 11 м’ячів, найрезультативнішим матчем стала гра між командами «Роял» та «Лісівник» – 2:2 в основний час та 3:1 – по пенальті. Найменше пропустили голкіпери команд «Фрекс» та «Лісівник». Вирішальним м’ячем у фінальній грі став автогол гравця клубу «Роял» Кирила Севрука.
Що ж, щирі вітання за заслужену перемогу команді «Фрекс» (Димер), кубок та медалі ваші, хлопці!
Також велика подяка всім гравцям, вболівальникам, гостям, асистентам, фотографам, друзям, «голосу» турніру Олексію Матвійчуку. Особлива подяка команді «Фрекс» та капітану Богдану Батесі за ініціювання та співорганізацію турніру та всім, хто долучився до благоустрою стадіону і завітав на футбольне свято!

Вадим ГРИЩЕНКО

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 438 | Додав: slovo
comments powered by Disqus