Головна » 2015 » Липень » 24

Зелений велофорум Київської області

Зелений велофорум Київської області

Виїзна нарада керівництва Київської обласної державної адміністрації, голів районних держадміністрацій Київської області за участі активістів велоруху

Увага! Територія проведення велофоруму (с. Пилява Вишгородського району) знаходиться у зоні контролю у зв'язку із епідемією Африканської чуми свиней. Будьте уважні до інформаційних плакатів щодо обмеження в'їзду!

Що: Прес-тур на зелений велофорум Київської області
Де: с. Пилява Вишгородського району Київської області з облаштованою туристичною стоянкою в лісі біля Київського моря
... Читати далі »

24.07.2015

"Турбота" й добре слово

На Київщині триває реалізація програми «Турбота», що знаходиться на особистому контролі заступника голови Київської обласної державної адміністрації Дмитрія Христюка. За матерільною допомогою згідно Програми "Турбота" потрібно звернутись до Служби у справах дітей та сім’ї Вишгородської районної державної адміністрації або аналогічних служб у інших районах Київщини 

Програма "Турбота" діє для жителів Вишгородського району як обласна так і районна. Заяви на отримання матеріальної допомоги згідно як обласної так і районної програми "Турбота" прий ... Читати далі »

24.07.2015

"СЛОВО" дарує надію

Наш земляк, рятівник хворих на рак діток у біді, врятуймо!
Допоможіть Сергію Правилу! Сергій Володимирович ПРАВИЛО, офіцер Служби Безпеки України, який протягом чотирьох років допомагав дітям хворим на рак як донор крові. Нещодавно до нього звернулись батьки і попросили допомогти хворій донечці. Після здачі крові Сергію зателефонували лікарі і сказали, що його кров не підходить і йому самому потрібно терміново пройти обстеження. У результаті, страшний діагноз – гострий лейкоз (рак крові). Тому ми звертаємося до вас з великим проханням про надання допомоги в зборі коштів на лікування Сергія Правила. Ми дуже просимо всіх допомогти врятувати хорошу людину! Заздалегідь вам дякуємо!
... Читати далі »

24.07.2015

Стань прокурором!

Стань прокурором!

Готовий змінити систему?

 

Вітальне слово заступника Генерального прокурора України Давіда Сакварелідзе

Із набуттям чинності новим Законом України «Про прокуратуру» разом із прийнятими нещодавно поправками до нього ми розпочинаємо процес системного реформування органів прокуратури України, основою якого має стати якісне оновлення її керівного складу.
Прийом документів для участі у конкурсі на заміщення посад керівників нових місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників розпочинається  20 липня 2015 року.
24.07.2015

Служба безпеки України. Оголошення

Служба безпеки України. Оголошення

Давайте пліч-о-пліч дамо відсіч корупціонерам, контрабандистам, терористам та зрадникам: Служба безпеки України звертається до усіх патріотично налаштованих громадян, які готові боротися з корупцією, контрабандою, тероризмом, служити на благо українському народові. Нам потрібні ті, хто справді хоче викорінити ці ганебні явища, які підривають основи української державності  

Сьогодні СБУ оголошує про початок відбору кандидатів на військову службу для заміщення вакантних посад у слідчих підрозділах регіональних органів та підрозділах, які безпосередньо беруть участь у проведенні спеціальних операцій із припинення прот ... Читати далі »

24.07.2015

Київщина. Перевізник обкрадав пасажирів

Київщина. Перевізник обкрадав пасажирів

ТОВ «Союз-Авто» у розрахунок вартосі квитка на проїзд включив завищену довжину маршруту

Адміністративна колегія Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала дії ТОВ «Союз-Авто» (Київська обл., м.Бровари), які полягають у включенні до розрахунку вартості послуги з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 701 (327) сполученням м. Бровари – м. Київ АС «Дарниця» завищеної довжини маршруту ... Читати далі »

24.07.2015

Проблеми завершення земельної реформи в Україні

Проблеми завершення земельної реформи в Україні

Максим Мартинюк, голова Держгеокадастру України  про проблеми завершення земельної реформи: Черговий раз механічно перенести термін дії мораторію на землі сільгосп призначення – найгірше з можливих рішень

15 липня 2015 року в Інституті водних проблем і меліорації НААН відбувся Круглий стіл “Проблеми завершення земельної реформи”. У засіданні взяли участь представники системи НАА ... Читати далі »

24.07.2015