Головна » 2014 » Березень » 29 » Жоден не залишиться без захисту
11:46
Жоден не залишиться без захисту
Завдяки вжитим владою заходам заручників у Криму звільнено, жоден український офіцер та солдат не залишиться без захисту. Про це заявив в.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов.
 
Олександр Турчинов поінформував, що нині завдяки вжитим владою України заходам звільнено заступника командувача ВМС України генерал-майора Ігоря Воронченка, командира 204-ї бригади тактичної авіації в Бельбеку полковника Юлія Мамчура, комбата морської піхоти підполковника Дмитра Делятицького та його заступника, майора Ростислава Ломтєва, яких було незаконно захоплено «під час останніх штурмів і провокацій, які були зроблені проти українських військових».
 
«Завдяки вжитим нами заходам прямо зараз відбувається їх звільнення. І я дуже сподіваюся, що вже завтра ми зможемо їх побачити в Києві», – сказав О. Турчинов.
 
Голова Верховної Ради заявив, що всі офіцери, які «так мужньо себе проявили, за мужність і стійкість будуть нагороджені, підвищені по службі». «Ми не залишимо без захисту жодного офіцера, жодного солдата. Усі вони будуть разом з нами далі захищати Україну, і я щиро дякую всім, хто не зламався і продовжує гідно виконувати свої конституційні обов’язки», – сказав О. Турчинов.
 
Прес-служба Президента Україн
Категорія: Україна | Переглядів: 424 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus