Головна » 2014 » Листопад » 29 » Життя і служба: найкращі роки
11:12
Життя і служба: найкращі роки
Нещодавно у Вишгородському районному відділі внутрішніх справ відбулися урочисті збори з нагоди святкування Дня ветерана та пенсіонера органів внутрішніх справ України. 
 
Ця дата особливо символічна для тих, кому довелося працювати ще за радянських часів, адже тоді цей день вважався професійним святом міліціонерів. Тому керівництво МВС незалежної України прийняло рішення вшановувати саме 10 листопада тих колег, які свого часу присвятили найкращі роки життя служінню законові, та й зараз, перебуваючи на заслуженому відпочинку, не залишаються осторонь правоохоронної діяльності.
 
Участь у заходах взяли начальник  Вишгородського РВ ГУМВС України Леонід Паланичко голова ветеранської організації Вишгородського РВ ГУМВС України Дмитро Миколенко та ветерани і пенсіонери органів внутрішніх справ.
 
З нагоди свята ветеранам та пенсіонерам,  за підтримки в.о. голови районної адміністрації В’ячеслава Савенка, були вручені подарунки, нагороди та грамоти і висловлена вдячність за доблесну службу, за честь і мужність, а також побажання міцного здоров’я і довгих років життя. 
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 422 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus