Головна » 2013 » Липень » 20 » З вітерцем оновленою дорогою!
11:20
З вітерцем оновленою дорогою!

Голова райдержадміністрації Олександр Приходько здійснив робочу поїздку. Цього разу він разом з керівником дочірнього підприємства Київського обласного дорожного управління філія «Вишгородське районне дорожнє управління» Сергієм Дроздом відвідали ті ділянки дороги Р 69 Київ-Вишгород-Десна-Чернігів, де проходить ремонт дорожнього покриття (автомобільний шлях регіонального значення довжиною 138 км, ця нумерація набула чинності з 1 січня цього року). 

 
ПП «Автомагістраль» вже закінчила тонкошарове покриття дільниці дороги від Сувида до кордону з Чернігівською областю і відтепер водії, які часто нарікали на якість тамтешньої дороги, зможуть подолати цей відтинок шляху «з вітерцем». А «Вишгородське районне дорожнє управління» здійснило ямковий ремонт дорожнього покриття на відтинку автошляху Р69 з 27 по 67 кілометри, проводить ремонтні роботи на автодорозі Вишгород-Ровжі. Керівники ознайомилися з ходом робіт, вислухали побажання шляховиків та намітили плани щодо подальшого ремонту. Адже дороги в районі повинні бути в доброму стані. 
 
 
У Вишгороді, в рамках підготовки до проведення чемпіонату світу по гонках на моторних човнах в класі «Формула-1», також проводиться ремонт вулиці Шолуденка. Дорожні служби разом з ВРКП «Комунальник» під керівництвом Олександра Мартиненка займаються благоустроєм Набережної та інших вулиць міста. 
 
Інф. «Слова»
Категорія: Сувидська громада | Переглядів: 718 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus