Головна » 2013 » Квітень » 27 » Воля до перемоги – і третє місце в «кишені»
10:24
Воля до перемоги – і третє місце в «кишені»

Як і минулого року, БК «Вишгород» не зміг пройти у фінал чемпіонату Київської області з баскетболу – завадили травми провідних гравців. Хоча гра з переяслав-хмельницьким «Ударом» була дуже рівною, та все ж, зрештою, вишгородці поступилися – 72-80. 

 
У поєдинку за третє місце на «БК Вишгород» очікувала команда з Броварів. 
 
Решту фінальних зустрічей у цьому році приймав Переяслав-Хмельницький. До вишгородців, які після півфіналу втратили ще двох гравців, зміг приєднатися відомий форвард Віктор Кобзистий. Та навіть з ним на останню гру сезону БК «Вишгород» зміг виставити лише стартову п’ятірку. 
 
Матч проходив у дуже напруженій боротьбі, з перемінним успіхом. Але за чотири хвилини до закінчення матчу фатальну помилку робить Кобзистий – його фол у нападі привів до вилучення з майданчику і тепер результат двобою залежав лише від гравців, що залишилися в меншості. 
 
Гравці Броварів, прагнучи скористатися перевагою, усією п’ятіркою почали жорсткий пресинг по всьому майданчику, іноді навіть не дозволяючи вишгородцям перетнути центральну лінію. Але в запеклій боротьбі перемогу здобули вишгородці – 79-78. 
 
Матч за перше місце між командами «Удар» з Переяслав-Хмельницького і «Хижаками» з Глевахи у вельми цікавому матчі завершився за рахунком 72-67 на користь «Хижаків». 
 
В. БІЛЯЄВСЬКИЙ, 
віце-президент федерації 
баскетболу Вишгородського району
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 448 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus