Головна » 2014 » Вересень » 20

Великі справи маленьких патріотів

Великі справи маленьких патріотів

Сонячного осіннього дня у Вишгороді, в знак підтримки воїнів, що перебувають у зоні проведення АТО, відбувся флешмоб «За мирну Україну». Організатори – Вишгородський районний Центр художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» та відділ освіти Вишгородської РДА.
 
Долучитися до благодійної мистецької акції до міста з’їхалися учні усіх шкіл нашого району зі своїми вчителями, а дехто навіть з батьками. Розпочалася акція патріотичною ходою вулицями міста з десятиметровим прапором Ук ... Читати далі »

Сильні духом і тілом

Сильні духом і тілом

Нещодавно на набережній Київського водосховища фітнес-клуб «Техно-Фіт»  за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Вишгородської міськради та БФ «Богема» провів всеукраїнський турнір із функціонального багатоборства (кроссфіту).
 
Кубок України на звання найбільш фізично підготовленої людини відбувся вперше в Україні серед категорій аматорів та професіоналів – за участі найкращих вітчизняних атлетів.
 

Як змінити цільове призначення земельної ділянки?

Як змінити цільове призначення земельної ділянки?

Віднесення земель до тієї чи іншої категорії здійснюється на підставі рішень органів державної влади, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, Ради міністрів Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування відповідно до їх повноважень.
 
Зміна цільового призначення земельних ділянок здійснюється за проектами землеустрою щодо їх відведення.
 
20.09.2014

Актуальні питання протидії злочинності

Актуальні питання протидії злочинності

У зв’язку із ситуацією, яка склалася сьогодні в Україні, правоохоронними органами проводиться ряд заходів щодо комплексної протидії спроб дестабілізації у суспільстві та можливого фінансування скоординованих і керованих дій з боку терористів та сепаратистів.
 
Зокрема, прокуратурою Вишгородського району Київської області проводиться ретельна та безперервна робота по запобіганню здійснення негативного впливу на суспільство з боку злочинних суб’єктів та формувань, які становлять реальну загрозу державності.< ... Читати далі »

Вишгородські каратисти підкорюють світові татамі

Вишгородські каратисти підкорюють світові татамі

Для учнів Вишгородського відділення Київської обласної Федерації Кіокушинкан карате літо 2014 року видалося дуже насиченим та спортивним. Зі своїми тренерами  та учнями інших відділень області наші спортсме­ни відпочивали у чотирьох таборах у різних куточках України, та навіть побували у Болгарії. Спортсмени, вихованці спортивно-оздоровчого клубу «Комета», перебувають у гарній фізичній формі та вже готуються до найближчих змагань. 
 
Великий внесок у спортивне життя Вишгородщини зробив боєць Володим ... Читати далі »