Головна » 2014 » Квітень » 19 » Сучасна техніка для вогнеборців
10:38
Сучасна техніка для вогнеборців
16 квітня у 37-й державній пожежно-рятувальній частині Вишгорода за участю голови Київської обласної ОДА Володимира Шандри, в.о. голови ДСНС України Анатолія Бойка, в.о. голови райдержадміністрації Вячеслава Савенка, Вишгородського міського голови Віктора Решетняка місцевим рятувальникам передали на озброєння пожежно-рятувальний автомобіль. 
 
На заході до Дня пожежної охорони були присутні голова правління будівельного підприємства «Домобудівний комбінат №4» Сергій Тимошенко та президент корпорації «ДБК-житлобуд» Герой України Петро Шилюк, які стали ініціаторами придбання цієї сучасної пожежно-рятувальної техніки.
 
– Порятунок людського життя – відповідальна, складна і дуже почесна робота, що вимагає високої кваліфікації, ініціативності, відповідальності та мужності. Відвага, чуйність, прагнення відгукнутися на чужу біду – ці якості відрізняють тих, хто несе службу в підрозділах ДСНС України. Вітаємо вас із Днем пожежної охорони, – сказав голова Київської ОДА Володимир Шандра, після чого вручив начальнику ГУ ДСНС України у Київській області Володимиру Мусі ключі від пожежного автомобіля.
 
– Рятувальники нашої країни вже не раз доводили, що прийдуть на допомогу, ризикуючи власним життям, де б не трапилася біда. За допомогою надійної і сучасної техніки у нас буде можливість виконувати поставлені завдання оперативніше та досконаліше. Зі святом, дорогі колеги, – вітаючи присутніх, наголосив Анатолій Бойко.
 
Автопарк вишгородських рятувальників поповнився. Нове авто має сучасну комплектацію аварійно-рятувальним обладнанням та спорядженням, що дозволяє значно підвищити оперативність та ефективність дій рятувальників Вишгородщини не лише під час ліквідації пожеж, а й під час рятувальних робіт на місці дорожньо-транспортних пригод, після руйнування будівель тощо.
 
Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 546 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus