Головна » 2013 » Грудень » 18 » Важливо стабілізувати економічну ситуацію в Україні
17:01
Важливо стабілізувати економічну ситуацію в Україні
Досягнуті домовленості нашої держави з російським сусідом, в першу чергу це покращення для України. Сьогодні важливо стабілізувати економічну ситуацію та рівновагу, а сплачуючи впродовж 3,5 років кабальну ціну на енергоносії цього досягнути було просто неможливо. 
 
Угоди, що були підписані вищим керівництвом України та Росії це вже перший крок у справі забезпечення добросусідських відносин із східним сусідом. Варто зауважити, що ці документи ніяким чином не будуть впливати на зміну зовнішньополітичного курсу обраного Україною. Адже Віктор Янукович неодноразово наголошував  на тому, що наша держава вже давно визначилася із пріоритетами зовнішньої політики. Найголовнішим у цій справі залишилося лише системно підготуватися до підписання угоди про асоціації з ЄС. 
 
Наразі Україна в досить непростій ситуації з погляду економіки, оскільки відновлення потребує значна кількість підприємств, а відповідно збереження робочих місць для населення. Тому фактично неодмінною вимогою часу для нас стало підписання низки угод у сфері відновлення та покращення торгівельно-економічних відносин, розвитку  інновацій та відновлення будівництва авіа та суднобудування, у свою чергу це слугуватиме запорукою для подальшого розвитку держави. 
 
Павло Цируль,
депутат Київської обласної ради,
голова комісії з питань бюджету і фінансів, експерт
Категорія: Україна | Переглядів: 412 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus