Головна » 2013 » Грудень » 18

"Нічийних шляхів не буде"

Цьогорічна зима ще не встигла показати вповні своєї сили, а для безпечного та безперешкодного руху автодорогами вже довелося щодоби залучати від 100 до 2400 дорожників та від 100 до 1600 одиниць техніки. Все залежало від погодних умов. За даними оперативно-диспетчерської служби Укравтодору, найскладнішими вони були 8 та 9 грудня на Київщині, Луганщині та Хмельниччині, де задіяли майже 700 фахівців та 380 дорожніх механізмів, повідомляє «Урядовий кур’єр». 


На прес-конференції, присвяченій утриманню шляхів у зимовий період, заступник голови Укравтодору Олександр Харченко нагадав, що на балансі у відомства 169,7 тисячі доріг загального корис ... Читати далі »

18.12.2013

Важливо стабілізувати економічну ситуацію в Україні

Важливо стабілізувати економічну ситуацію в Україні

Досягнуті домовленості нашої держави з російським сусідом, в першу чергу це покращення для України. Сьогодні важливо стабілізувати економічну ситуацію та рівновагу, а сплачуючи впродовж 3,5 років кабальну ціну на енергоносії цього досягнути було просто неможливо. 
 
Угоди, що були підписані вищим керівництвом України та Росії це вже перший крок у справі забезпечення добросусідських відносин із східним сусідом. Варто зауважити, що ці документи ніяким чином не будуть впливати на зміну зовнішньополітичного курсу обраного Україною. Адже Віктор Янукович неодноразово наголошував  на тому, що наша держава вже давно визначилася із пріоритетами зовнішньої політики.  ... Читати далі »