Головна » 2014 » Квітень » 26 » Рідній армії – підтримка і повага
11:01
Рідній армії – підтримка і повага
Армія з народом. Це гасло ще раз підтвердили теперішні та колишні військовослужбовці  військової частини А3723, розташованої у селі Лютіж Вишгородського району. 21 лютого до військової частини завітали ті, кому не байдужа доля власної країни та її Збройних сил. 
 
Військовослужбовці запасу  на чолі з полковником запасу, а нині почесним президентом всеукраїнської асоціації «Кадетська співдружність» Віктором Яциною оперативно відреагували на запити військовослужбовців і презентували військовій частині побутову техніку,   приладдя та відповідні послуги для потреб військовослужбовців.  Старший лейтенант запасу, президент громадської організації «Громадянський корпус» Роман Солодкий разом зі своїм заступником Андрієм Капелюшним та Олександром Соколовим, головою асоціації директорів  мережі магазинів «Сіті» Сергієм Корнієвським, головою клубу ветеранів та учасників бойових дій Вік­тором Зінченком, директором товариства  «Купельська гільдія» Олегом Численком, директором культурного центру «Русанівка» Олександром Кудрею та громадськими активістами разом з молоддю і ветеранами  постійно допомагають військовослужбовцям у громадській, господарській, патріотично-виховній  роботі.
 
Від імені Вишгородської громади,  «Громадського корпусу» та  меценатів  Роман Солодкий  вручив командиру частини Сергію Бачуріну сертифікат на пральну машину.  У свою чергу голова Вишгородської райради Ірина Побідаш та депутат  Геннадій Панамарчук  зазначили, що в акції «Підтримай українську армію» беруть  участь усі активні громадяни України, стверджуючи таким чином, що  народ щиро підтримує, поважає і довіряє своїй армії. Справді народній.
 
Представники вишгородської громади та військовослужбовці взяли активну участь у закладенні «Алеї яблунь». Хай сад росте й цвіте на щастя!
 
Юрій ГОРОВИЙ, «Слово»
Категорія: Лютізька громада | Переглядів: 776 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus