Головна » 2014 » Квітень » 26 » Плекаймо калиновий сад!
10:14
Плекаймо калиновий сад!
Старт у доросле життя мої вихованці, випускники 2013-2014 років Вишгородської ЗОШ 1-3 ст. №1, вирішили розпочати з посадки дерев у шкільному саду, якому вже майже 48 років!
 
Підтримали ідею оновлення саду й батьки одинадцятикласників, які активно залучилися до роботи. Особ­лива подяка Юрію Івановичу Думі, батьку випускника Богдана Думи, який замовив, привіз та допоміг посадити саджанці. Це сортові дерева яблук, груш, слив, абрикосів і, звичайно, кущ калини – символ України.
 
Згуртованою командою взялися за роботу учні. Випускники вийшли на територію школи, і кожний посадив іменне дерево з надією, що воно стане найкращим. Діти залишили згадку про себе у рідній школі – свій слід, який треба починати з малого. 
 
Якщо дитина своїми руками подарує життя новому дереву, у майбутьному вона не стане шкодити і безжалісно ставитись до природи. 
 
Сподіваюся, що цей зелений оазис, висаджений випускниками, буде місцем їхньої зустрічі. А ця добра справа дасть щедрі сходи в душах одинадцятикласників. Хай добро посіє щедрість рястом довголіття, цвітом яблуньки хай пахне їхнє покоління!
 
Алла КІЧА,
класний керівник 11-го класу
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 509 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus