Головна » 2014 » Березень » 15 » Переможцям – кубок, цукерки – всім
11:21
Переможцям – кубок, цукерки – всім
Десятого березня відбувся п’ятий щорічний турнір з волейболу серед жінок Вишгородського району, присвячений Міжнародному жіночому дню. У ньому взяли участь шість команд з Вишгорода, Димера, Демидова, Гаврилівки і Лютежа. 
 
Команди були розбиті на дві підгрупи. У групі «А» команди  з Вишгорода, Вишгородської  ДЮСШ, Димера. У групі «Б» – команди  Демидова, Гаврилівки, Лютіжа. Переможці у групі змагалися за перше місце, другі в групі – за третє. Таким чином кращою жіночою командою Вишгородського району стала команда Вишгорода. Гаврилівка поступилась їм і зайняла друге місце, третє місце за командою випускників Вишгородської ДЮСШ.
 
Кращими гравцями своїх команд було визнано: Настю Яковишину  з Димера, Еліну Безпрозванну (Вишгород), Віталіну Бойчук (Вишгородська ДЮСШ), Валю Волотівську з Демидова, Тоню Науменко з Гаврилівки та Настю Барбулат  з Лютіжа. Вони отримали приємні подарунки від організаторів.
 
 
Спонсорами цьогорічного турніру стала Димерська селищна рада на чолі з головою Леонідом Кучерявим, який вручив кубок і медалі переможцям, а також квіти та солодкі подарунки всім жінкам. Приємно було отримати дівчатам чудовий торт від міськради Вишгорода і шампанське з цукерками від Самооборони Майдану Вишгородського району. 
 
Цьогорічний переможець організовує змагання у наступному році. Тож до зустрічі у славному Вишгороді!
 
Катерина ПРИЩЕПА
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 575 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus