Головна » 2014 » Серпень » 2 » Кожен вантаж для Сходу – безцінний
11:51
Кожен вантаж для Сходу – безцінний
Днями черговий гуманітарний вантаж від народного депутата Ярослава Москаленка надійшов для наших бійців із 11-го батальйону «Київська Русь» та 72-ої бригади, котрі перебувають у зоні АТО.
 
Вдалося приємно здивувати 72-гу бригаду, двічі поспіль відправивши хлопцям необхідні речі. На початку тижня до місця їхнього перебування доставили 23 тонни води, свіжі овочі, а також два десятки спеціальних окулярів для конвойних, сотню камуфляжних футболок. А для підняття настрою – смачні солодощі. Однак найбільш очікуваними для бригади, яка найдовше знаходиться у самому епіцентрі бойових дій, стали прилади – два тепловізори та нічний дальномір. 
 
Окрема цільова передача депутата десятьом героям, котрих минулої п’ятниці визволили з ворожого оточення біля Маринівки, що на Донеччині – рушники з предметами особисто гігієни, новий одяг і взуття. 
 
А за кілька днів, у середу, одразу у двох напрямках знову рушили авто з цінним вантажем. До «гарячого» Сходу доправили медикаменти, свіжий хліб, сотню балаклав та термошкарпеток. «Таким чином ми певною мірою задовольнили мінімальні потреби бійців 72-ї бригади, – розповів Ярослав Москаленко. – На прохання солдатів 11-го батальйону, що дислокується в районі гори Карачун, їм привезли дев’ять комплектів захисних решіток для БТРів та два зварювальні апарати. Ці решітки хлопці прикріплять до екранів бронетранспортера, і таким чином ми захистимо бойову машину від кумулятивних зарядів. А це врятовані життя екіпажу – дванадцять чоловік». 
 
Хочеться подякувати всім, хто долучається до підтримки наших бійців. Приміром, на хлібопекарському підприємстві «Цар Хліб» цього разу на замовлення півтонни хлібин охоче зробили значну знижку. Громада селища Димер дуже оперативно зібрала продукти, сигарети, речі і також долучилася до гуманітарної місії. Тому кожен вантаж, що прямує на Схід, цінний – цього разу відправили медикаменти загальною вартістю близько 10 тис. грн, а тепловізори та дальномір обійшлися близько 140 тис. грн.
 
Галина НАГОРНА
Категорія: Україна | Переглядів: 438 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus