Головна » 2013 » Квітень » 27 » Друга перемога «Діназа» і трохи історії
10:26
Друга перемога «Діназа» і трохи історії

Минулої суботи відбувся другий тур чемпіонату Київської області 2013 року. 

 
Лютізький «Діназ» приймав на своєму полі амбіційну та перспективну команду з міста Бровари. Матч видався вкрай напруженим, за команди грають досвідчені гравці високого рівня. Гол Віталія Жеребцова та відмінна гра голкіпера команди Дениса Саботюка дозволили здобути другу перемогу нашим хлопцям у чемпіонаті. Наступний матч очікується ще більш важким, адже у гості до «Діназу» завітає команда «Путрівка» з Васильківського району, зустрічі з якою завжди безкомпромісні. Тож запрошуємо відданих вболівальників прийти у суботу 27 квітня на стадіон с. Лютіж, о 15.00, підтримати своїх земляків. 
 
В неділю оздоровчо-спортивний комплекс «Лютіж» традиційно прийняв матчі турніру імені В.Ф. Мунтяна, який закінчувався поєдинком за третє місце та фіналом. Молода команда «Діназ-2» розглядаючи ці змагання, як підготовчі до чемпіонату м. Києва, на жаль, поступилася суперникам 0:1 і зайняла четверте місце. Володимир Федорович Мунтян, який особисто був присутній на вирішальних матчах, нагородив переможців турніру та призерів, подякував футбольному клубу «Діназ» за люб’язно надану арену для ігор, та відзначив вірно обраний шлях розвитку ФК «Діназ », в результаті якого неодмінно з’являться вітчизняні зірки українського футболу. 
 
Ми розповімо про другу частину зимових зборів ФК «Діназ». Нагадаємо, в першій частині чотири команди клубу (2000, 2002, 2003, 2004 років народження) разом відвідали Словаччину, де зіграли в представницькому турнірі «Adidas Cup». У березні в Україні є тільки два місця, що мають зелені поля – Крим та Закарпаття. Саме туди вирішили поїхати команди 1991 року народження (тренер Роберт Акопов) та 2001 року народження (тренер Андрій Гірча). І в той час, коли ми були в сніжному полоні, наші вихованці наполегливо готувались до сезону в комфортних умовах. Рясний снігопад вніс корективи у плани трьох інших команд ФК «Діназ», 1996, 1998 та 1999 років народження (тренери Генадій Каплунов та Олександр Гончаров) – врахувавши складні погодні умови, хлопці прибули на вокзал вчасно, але потяг на Львів, де очікував автобус на Польщу, так і не було подано. Засніженими вулицями Києва та району, пізно увечері, хлопці повернулись до рідних домівок. На щастя, обійшлося без складнощів. Але діназівці не полишили надій на поїздку. Назавтра, повторно мобілізувавшись, дочекалися потяга. «Хюндаї», які розпочали свій рух в Україні на «Євро-2012», цього разу повезли дітлахів на турнір до країни, яка разом з нами приймала футбольний чемпіонат Європи. 
 
Стартові перемоги наших хлопців у Польщі викликали велику повагу у поляків і наступні матчі діназівців навіть показували по місцевому телебаченню, що потішило самолюбство наших спортсменів. 
 
Підбиваючи підсумки міжсезоння 2013 року, без сумніву, можна записати його в актив клубу. Розширена географія турніру, накопичено безцінний досвід, проведено безліч техніко-тактичних занять, цікавих ігор в різноманітних змаганнях. Всі футболісти ФК «Діназ» із нетерпінням очікують початку офіційних матчів в регулярних чемпіонатах і впевнено дивляться в майбутнє. 
 
Василь НАЛИВАЙКО, ФК «Діназ»
Категорія: Лютізька громада | Переглядів: 492 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus