Головна » 2014 » Листопад » 29 » До зими господарство готове?
11:01
До зими господарство готове?
«До зими господарство готове» – під такою назвою у публікації  газети «Вишгород» (від 22.11.2014 року) звітували комунальники Вишгорода. І так хотілося повірити їм! Повірити, що після радикальних намірів країни змінити «систему», кожен на своєму місці буде цього прагнути з повною відповідальністю. Але віз і нині там. Знову надуваються мильні бульбашки, що гучно лопають, коли діло доходить до конкретних справ.
 
Згідно з публікацією міське комунальне господарство (КПЖ і КГ) працює у звичному режимі. Закуповують і завозя­ть на місця пісок і сіль...  
 
І дійсно – у звичному!  У черговий раз зима до Вишгорода прийшла несподівано! 
 
Ідучи на роботу, зустріла декілька двірників: одного по вул. Б. Хмельницького, ще одного – біля «Кредобанку» по тій самій вулиці, ще двох – по вул. І. Мазепи, які старанно роздовбували льодові доріжки... В одного з них запитала: «Чому не посипаються тротуари? Уже три дні як випав сніг. На сонечку він підтанув і перетворився на лід!» На що почула: «А нічим!.. Купила пару пачок солі й посипала хоча б біля виходу з під’їздів...». На мою розповідь про звіт у газеті сказала, що їй нічого не відомо  й страшенно хотіла б, аби їй розкрили страшну таємницю тих місць, де можна брати той привезений пісок-невидимку… 
 
Ось так і живемо у різних реаліях. Ми – у реальному світі з різними прикрими ситуаціями, комунальники – у рожевому, де все у звичному режимі... А на те, що цього року скарг на вчасне ввімкнення опалення поменшало (порівняно з минулим роком) скажу: «По-перше – майже вчасне, по-друге – «розкочегарювали» дуже довго, а багато у кого й зараз батареї ледь теплі, по-третє – настали важкі часи виживання. Як ідеться у статті, у вишгородців – чималі борги, але люди не завжди мають можливість, а інколи і бажання, розраховуватися за комунальні послуги вчасно. Ціни ростуть, а якість послуг, м’яко кажучи, залишає бажати кращого». 
 
Людмила ЗАГОРОВСЬКА,
«Слово»
 
P.S. (Поки верстався номер.) Після чотирьох днів ковзання мешканців міста пішохідними доріжками лише у центрі Вишгорода таки почали посипати піском тротуари.
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 402 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus