Головна » 2018 » Травень » 10

Енергія добра – у кожній пісні

Енергія добра – у кожній пісні

П’ять років тому вишгородчанки поважного віку об’єднались у фольклорний колектив «Золотий вік», що нині працює при Вишгородському територіальному центрі соціального  обслуговування на базі районного Будинку культури «Енергетик».
Підсумовуючи невеличкий творчий шлях, без перебільшення можна сказати, що фольклорний колектив виріс на кілька порядків. Бо неодноразово ставав лауреатом міжнародних та обласних конкурсів, «засвітився»  і на телебаченні, виступав у програмі  «Фольк-мюзік» Першого національного каналу. Їх виступи завжди прикрашають міські та районні заходи, а глядачі з нетерпінням чекають нових зустрічей з цим самобутнім і талановитим колективом.
Наталія Рудько, директор Вишгородського районно ... Читати далі »

Гран-прі і путівка в світ

Гран-прі і путівка в світ

П’ятого травня у Вишгородському районному будинку культури «Енергетик» відбувся районний етап відбору національного конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», засновником якого є народний депутат України Ярослав Москаленко.  Було визначено учасника, який представлятиме Вишгородський район на обласному етапі й матиме шанс поборотися за головний приз – участь у світовому фестивалі «Sanremo Junior» в Італії.
За рішенням незалежного журі гран-прі здобула десятирічна Владислава Мосьондз, учениця Вишгородської дитячої музичної школи, яка виконувала пісні «Зозуля» (Михайло Некрасов) і  «Taki Rari» (Moises Vivanco). 1 червня вона виступить на першому гала-концерті у Києві. 
У конкурсі взяло уч ... Читати далі »

«Step» символізує крок уперед

«Step» символізує крок уперед

Кожен із нас унікальний, кожен несе у цей світ своє неповторне.  Подумай про себе як про окрему особистість без рамок сприйняття інших. Ким би ти хотів бути, яку роль відігравати у житті інших, який внесок робити у суспільство, які цінності нести? Розібратися і надихнутися вам допоможе інтерв’ю з людиною, яка не втрачає віри у власні сили і щоразу використовує найменшу можливість спробувати щось нове. Ігор Курилець за своє життя спробував багато професій, щоб зрозуміти себе і знайти справу свого життя. Мотивуюче інтерв’ю з засновником шкіряної майстерні «Step».
– Добридень, Ігорю! Дякую, що погодились на інтерв’ю. Розкажіть, чим Ви займалися до того, як розпочати свою справу?

– Ніколи не мріяв про те, що зараз маю. Я п ... Читати далі »

10.05.2018