Головна » 2017 » Лютий » 09

Багато галасу даремно

Минулого тижня широкого розголосу набула інформація, яка активно поширювалася деякими ЗМІ та у соцмережах, щодо начебто масового отруєння школярів молодших класів, які навчаються у Вишгородській районній спеціалізованій школі «Сузір’я». З цього приводу «Слово» провело власне розслідування, адже, наскільки нам стало відомо, жодного документа, який би підтверджував факт, що діти дійсно отруїлися, та ще й у стінах школи, на момент оприлюднення цієї інформації не було. Та, як виявилося, і не могло бути.
Скарги від батьків на погане самопочуття дітей (нудота, блювота, температура) почали надходити ще 25 січня, а вже 27 січня директор школи Тетяна Волотовська повідомила районний відділ освіти та відповідні служби району, що 16 учнів 2-б класу не з’явилися ... Читати далі »

«Любисток»: море радості і позитиву

«Любисток»: море радості і позитиву

5 лютого група працівників Асоціації рибалок-промисловців Київського водосховища: голова Микола Шинкаренко, член Асоціації Сергій Буяло  та депутат районної ради Владислав Кисіль відвідали дитячий будинок «Любисток» у Нових Петрівцях.
 У зборі допомоги для «Любистку» взяли участь родини Наталії та Володимира Киселів, Ірини та Сергія Лободи, Наталі та Василя Левковців, Миколи та Людмили Марченків. До дитбудинку завезли продукти харчування, а саме: буряк, капусту, яблука, печиво, консервацію. Рибалки спілкувалися з дітьми та вислухали їхні побажання. Наступного разу заплановано відвідати дитячий будинок наприкінці лютого, аби привезти подарунки згідно з побажаннями малечі.
Нещодавно у «Любистку» побували народні артисти України Ніна Ма ... Читати далі »

Феєричний виступ Олександра Волкотруба

Феєричний виступ Олександра Волкотруба

3-4 лютого 2017 р. в Мінську відбувся відкритий чемпіонат Білорусії з легкої атлетики серед ветеранів. В турнірі взяло участь близько 120 спортсменів – ветеранів з різних країн світу ( Естонія, Литва, Білорусія, Фінляндія та інші).  
Були присутніми на цих змаганнях і наші українські спортсмени, серед яких і Олександр Волкотруб – наш земляк, багаторічний житель Вишгорода. 
Олександр Волкотруб – багаторазовий переможець та призер чемпіонатів та кубків України, а також учасник чемпіонату Європи серед ветеранів 2016 року в м. Анконі (Італія), на якому зайняв почесне п’яте місце. 
Що ж до цих змагань, то  наш прославлений ветеран виступав у двох дисциплінах – в бігу на 60 метрів та в стрибках у довжину. І виступив, без перебіль ... Читати далі »