Головна » 2017 » Лютий » 9 » «Любисток»: море радості і позитиву
20:11
«Любисток»: море радості і позитиву

5 лютого група працівників Асоціації рибалок-промисловців Київського водосховища: голова Микола Шинкаренко, член Асоціації Сергій Буяло  та депутат районної ради Владислав Кисіль відвідали дитячий будинок «Любисток» у Нових Петрівцях.
 У зборі допомоги для «Любистку» взяли участь родини Наталії та Володимира Киселів, Ірини та Сергія Лободи, Наталі та Василя Левковців, Миколи та Людмили Марченків. До дитбудинку завезли продукти харчування, а саме: буряк, капусту, яблука, печиво, консервацію. Рибалки спілкувалися з дітьми та вислухали їхні побажання. Наступного разу заплановано відвідати дитячий будинок наприкінці лютого, аби привезти подарунки згідно з побажаннями малечі.
Нещодавно у «Любистку» побували народні артисти України Ніна Матвієнко та Наталія Бучинська, Дмитро Андрієць, Ірина Згурська. Вони вручили діткам подарунки, придбані на виручені кошти з різдвяного благодійного концерту «Різдво з Ніною Матвієнко». Наймолодші отримали солодощі   та іграшки, старші діти – рюкзаки, планшети, плейєри, а також канцелярське приладдя. А подарунками, якими скористаються і вчителі, і вихованці – були нові комп’ютери. Організувала поїздку продюсер Ірина Згурська, а вибором подарунків займався володар міжнародних премій Дмитро Андрієць. Як сказала Ніна Матвієнко, золотий голос України, славити Господа потрібно не тільки словами, а й ділами.
Співаки долучилися до доброї справи та закликають це робити інших – адже робити добро просто. Благодійником може стати кожен із нас, адже це потрібно дітям. 

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 587 | Додав: slovo
comments powered by Disqus