Головна » 2017 » Лютий » 9 » Феєричний виступ Олександра Волкотруба
20:09
Феєричний виступ Олександра Волкотруба

3-4 лютого 2017 р. в Мінську відбувся відкритий чемпіонат Білорусії з легкої атлетики серед ветеранів. В турнірі взяло участь близько 120 спортсменів – ветеранів з різних країн світу ( Естонія, Литва, Білорусія, Фінляндія та інші).  
Були присутніми на цих змаганнях і наші українські спортсмени, серед яких і Олександр Волкотруб – наш земляк, багаторічний житель Вишгорода. 
Олександр Волкотруб – багаторазовий переможець та призер чемпіонатів та кубків України, а також учасник чемпіонату Європи серед ветеранів 2016 року в м. Анконі (Італія), на якому зайняв почесне п’яте місце. 
Що ж до цих змагань, то  наш прославлений ветеран виступав у двох дисциплінах – в бігу на 60 метрів та в стрибках у довжину. І виступив, без перебільшення, феєрично. Золото в спринті та срібло в стрибках у довжину – приклад, гідний поваги та наслідування юним спортсменам. 
Щиро вітаємо нашого ветерана та бажаємо йому нових успіхів на змаганнях, адже не за горами чемпіонат світу в Сеулі (Південна Корея) та чемпіонат Європи в Копенгагені (Данія).  

Іван КАРПИНА, заступник директора Вишгородської районної КДЮСШ

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 581 | Додав: slovo
comments powered by Disqus