Головна » 2016 » Березень » 25

Нові горизонти соціальної роботи

Нові горизонти соціальної роботи

Минулого четверга у малій залі адмінбудинку відбулось урочисте вручення сертифікатів соціальним педагогам та психологам у рамках проекту «Соціальна інтеграція та примирення внутрішньо переміщених сімей та дітей в Київській області».
Служба у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації спільно з міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині в Україні» реалізовує проект «Соціальна інтеграція та примирення внутрішньо переміщених сімей та дітей у Київській області», що фінансується Європейським Союзом. Партнерами проекту на місцевому рівні є Вишгородська райдержадміністрація та Вишгородська районна рада. Загальна мета проекту – створити умови для соціальної інтеграції та соціального забезпечення ... Читати далі »

Закон відновить соціальну справедливість

Закон відновить соціальну справедливість

Під завершення минулого пленарного тижня 261 народний депутат підтримав важливий для чорнобильців законопроект №2093. Варто відзначити, що на прийняття цього закону чекало дуже багато людей. За сьогоднішньої економічної ситуації, повернення чорнобильських пенсій та виплат варто вважати одним з небагатьох законів для людей (а не піар-ходом або відстоюванням чиїхось бізнес-інтересів). Окрім того, незабаром 30-ті роковини Чорнобильської катастрофи, а 2016 рік указом Президента України оголошений роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії та пам’яті жертв. 
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» №2093 (щодо соціального захисту постраждалих гро ... Читати далі »

Опора державності і незалежності

Опора державності і незалежності

Минуло два роки з часу створення Національної гвардії (відповідно до закону України «Про Національну Гвардію України» від 12 березня 2014 року). Анексія Криму та окупація частини Донецької і Луганської областей суттєво вплинули на позицію влади щодо Національної гвардії – для військових формувань постачається нове озброєння, техніка, серйозна увага приділяється навчальному процесу, побуту гвардійців. У Нових Петрівцях, на території  військової частини 3027,  відбулося урочисте святкування другої річниці Національної гвардії України.
Поздоровити гвардійців зі святом завітали голова райдержадміністрації Олександр Горган,  перший заступник голови РДА В’ячеслав Савенок, Вишгородський військовий комісар полковник Микола Прибора, директор медичного тов ... Читати далі »