Головна » 2015 » Червень » 27

ЗЕМЕЛЬНА РЕФОРМА

ЗЕМЕЛЬНА РЕФОРМА

Вітчизняні та міжнародні експерти обговорили земельну реформу в Україні

За сприяння Держгеокадастру відбувся круглий стіл «Чотири етапи земельної реформи в Україні: очікувані і фактичні результати. Узагальнення досвіду та аналіз наслідків».

Незалежна Група Макроекономічного Аналізу та Прогнозування за підтримки Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру організувала зустріч експертів для обговорення динаміки та результатів попередніх етапів земельної реформи в Україні.

Це перший з серії круглих столів, що відбудуться протягом найближчих трьох місяців та будуть присвячені реформуванню земельних відносин в Україні.

... Читати далі »

27.06.2015

Засідання оперативного штабу

Засідання оперативного штабу

Надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в АТО, демобілізованим, їх родинам, переселенцям

11 червня у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді за участю заступника голови Київської облдержадміністрації Д.В.Христюка відбулося засідання районного оперативного штабу з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням, життєзабезпеченням, наданням соціаль ... Читати далі »

Порядок отримання житла та земельних ділянок учасниками АТО

Порядок отримання житла та земельних ділянок учасниками АТО

Право учасників Антитерористичної операції на отримання житла

На підставі пункту 14 статті 12 закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, учасникам бойових дій  надаються пільги, зокрема, першочергове забезпечення жилою площею осіб, які потребують поліпшення житлових умов, та першочергове відведення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, садівництва і городництва, першочерговий ремонт жилих  будинків  і квартир цих осіб та забезпечення їх паливом.

Розмір житлової площі, на яку мають право учасники АТО та члени їх сімей (дружина, неповнолітні діти, особи, які спільно проживають та пов'язані спільним ... Читати далі »

27.06.2015