Головна » 2015 » Січень » 17

Різдвяне музично-обрядове дійство в «Енергетику»

Різдвяне музично-обрядове дійство в «Енергетику»

5 січня у Вишгородському районному будинку культури «Енергетик» відбулося різдвяне музично-обрядове дійство «Вертеп-2015».
 
У заході взяли участь творчі колективи нашого району, серед  яких вихованці будинку культури «Енергетик», ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт», студії оркестру «Водограй». Сповнені патріотичних почуттів та творчого запалу діти викладались на усі сто відсотків, даруючи глядачам атмосферу усіма улюбленого свята Різдва Христового.  Зі сцени лунали коляд ... Читати далі »

Мрії у світлі новорічного сяйва

Мрії у світлі новорічного сяйва

Новий 2015-й постукав у двері у буремний час. Традиційні святкування новорічних свят цього разу намагались зробити по-домашньому, без пафосу і надмірних урочистостей. Адже, не гоже влаштовувати пишності, коли герої захищають майбутнє наших дітей на лінії фронту. Єдине виключення з цього неписаного правила можна зробити саме для підростаючого покоління. 
 
Ніхто не має права позбавляти дітей різдвяної феєрії. Тож який Новий рік без солодощів? Уже вкотре народний депутат України Ярослав Москаленко не може собі відмовити у ... Читати далі »

Допомогати чи не заважати?

Допомогати чи не заважати?

Останні роки ми спостерігаємо не лише спад сільськогосподарського виробництва, а й втрату зацікавленості держави в його розвитку. Зменшення пасовищ, скорочення державних дотацій, створення додаткових робочих місць на селі тощо. З різних точок зору можна розглядати подібне явище. 
 
Чомусь держава, на мою особисту думку, якщо і втручається  у життя сільгоспвиробника, то це завжди на гірше… І прохання – хоча б не заважати – залишається на сьогодні таким же актуальним, як і раніше. Адже люди старшог ... Читати далі »

Фінальний акорд року

Фінальний акорд року

У народі кажуть, як рік проведеш, так новий і проживеш, але, як на мене, це питання дискусійне. Та все ж було б добре прожити 2015 рік в абсолютно творчому процесі і з відчуттям, що твоя робота потрібна людям. Саме такі емоції переповнювали працівників Гаврилівського районного палацу культури «Полісся». 
 
2014 рік добував свого фінального завершення і творчі колективи закладу культури звітували перед населенням. Першим звітував дитячий театральний колектив «Невгамовні», які представили до дня Св ... Читати далі »

17.01.2015

Щедрували, бажали миру і добра

Щедрували, бажали миру і добра

Напередодні Старого нового року фольклорний колектив «Золотий вік» разом з працівниками Вишгородського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та  районного будинку культури «Енергетик» привітав вишгородчан з новорічними святами.
 
Надзвичайно теплою була зустріч «Золотого віку» з головою Вишгородської районної ради Іриною Побідаш, яка багатьох членів колективу знає чимало років особисто і радіє їх успіхам. «Дякую вам, що робите добру справу ... Читати далі »

17.01.2015

Час, коли збуваються надії

Час, коли збуваються надії

Новий рік – свято, яке люблять усі: і діти, і дорослі. Тому до  нього готуються заздалегідь. Цікаве дійство з Дідом Морозом і Снігуронькою відбулося у школі «Надія». Веселі ігри та конкурси під ялинкою, вірші, пісні, а скільки подарунків!
 
Проймає радість і гордість за людей з великим серцем і чуйною душею, які створили новорічне диво для цих вразливих, щирих, безпосередніх і таких довірливих дітей з обмеженими можливостями. Це, звичайно, учителі та батьки, які розучували разом з дітьми вірші та пісні ... Читати далі »

На шляху до вершин

На шляху до вершин

Відкритий чемпіонат Вишгородської районної ДЮСШ з водних видів спорту з загально-фізичної підготовки був останнім стартом спортивного сезону 2014 року.
 
У програмі змагань  було три вправи. Плавання одна із них. Переможців визначали за підсумками трьох показників. Діти змагалися в шести вікових категоріях. Треба відзначити переможців молодшої групи: Баклан Матвій, Данило Матвієнко, Марія Пономаренко та Софія Чернецька.