Головна » 2015 » Січень » 17 » Щедрували, бажали миру і добра
10:43
Щедрували, бажали миру і добра
Напередодні Старого нового року фольклорний колектив «Золотий вік» разом з працівниками Вишгородського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та  районного будинку культури «Енергетик» привітав вишгородчан з новорічними святами.
 
Надзвичайно теплою була зустріч «Золотого віку» з головою Вишгородської районної ради Іриною Побідаш, яка багатьох членів колективу знає чимало років особисто і радіє їх успіхам. «Дякую вам, що робите добру справу, – сказала Ірина Миколаївна. – Емоційна підтримка багато важить у наш складний час». А ось у районній організації Товариства Червоного Хреста щедрувальники заспівали  ще й «Многії літа…» голові організації Ірині Правдивій. «Цьогорічний мій день народження, дякуючи «Золотому віку», чи не найяскравіший, – говорить Ірина Олександрівна. – Дякую їм за це і бажаю, щоб їх творчий запал не згасав ще багато років».
 
Защедрував «Золотий вік» і депутатам міської ради – Юрію Колодзяну, Максиму Макаренку та Валерію Виговському. Валерій Павлович щиро зауважив, що митці роблять надзвичайно важливу справу, зберігаючи українські народні традиції, і пообіцяв, що депутатський корпус завжди підтримуватиме колектив, як робив це і донині.
 
В управлінні Пенсійного фонду у Вишгородському районі, хоч багато працівників залишалось на робочих місцях, бо саме йшов прийом  громадян, однак, дзвінкі голоси щедрувальників було чути в усьому приміщенні, тож, певно, кожен з працівників управління фонду долучився до традиційних віншувань. 
 
Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, банк «Аваль», районна Самооборона, чимало інших закладів та організацій і пересічних громадян отримали від «Золотого віку» щедру порцію позитивного заряду, щирі традиційні побажання здоров’я, добра, миру і злагоди. Хай всі ті побажання збудуться!
 
Олександр КОНОНЕНКО
Фото Галини МАКАРЕНКО
Переглядів: 429 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus