Головна » 2014 » Жовтень » 18

Оперативна нарада

17 жовтня відбулася оперативна нарада за участі керівників структурних підрозділів району, міністерств і відомств. Інформацію про стан справ та заходи, що проводяться, надали очільники структур МНС, МВС, МО, Ветслужби, Служби сім’ї та інші. 
 

18.10.2014

Пастирі підтримують бойовий дух воїнів

Пастирі підтримують бойовий дух воїнів

Передова група батальйону особливого призначення «Січ»  вирушила у східний регіон трохи більше двох місяців тому, але на рахунку бійців уже чимало успішних операцій. Днями в зону АТО відправилась друга група «січовиків». За благословенням та духов­ною підтримкою вони прийшли до храму ікони Казанської Божої Матері.
 
Бійці батальйону більше трьох місяців проходили навчання у Межигір’ї на гелікоптерному майданчику президента-втікача. Навчання було досить жорстким – спресованим згуст ... Читати далі »

Нові часи – актуальні завдання

Нові часи – актуальні завдання

Першого жовтня стартував фотоконкурс «Позитив життя-2014». Районна організація Товариства Червоного Хреста запрошує у межах району долучитись до цього обласного конкурсу учнівську, студентську та працюючу молодь. Але ця акція – не єдина із заходів, що започаткувала районна організація  Товариства останнім часом.
 
«Позитив життя - 2014» проводиться в рамках міжнародного проекту «Підвищення інформованості молоді про СНІД – основа здоров’я в майбутньому» і має на меті ... Читати далі »

Нас єднає молитва і пісня

Нас єднає молитва і пісня

П’ятий Всеукраїнський Межигірський фестиваль народної пісні та ручних ремесел відбувся минулої неділі у резиденції «Межигір’я». 
 
Розпочався фестиваль молебнем за Україну, за український народ, за мир і злагоду у нашій державі, і перемогу над підступними ворогами. І це закономірно, адже ідея фестивалю саме в утвердженні української державності і української незалежності, єднанні народу заради миру і добра. Молебень відслужили священики Української православної церкви Київського патріархату отець ... Читати далі »

Турнір пам’яті Небесної Сотні

Турнір пам’яті Небесної Сотні

11 жовтня у Києві в спортивному залі Центру патріотичного виховання молоді «Єдність» відбувся дорослий турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті героїв Небесної Сотні.
 
У змаганнях взяли участь 18 кращих тенісистів Вишгорода та Вишгородського району. Серед них кандидати у майстри спорту Василь Кондратенко та Володимир Сидорчук, які неодноразово прославляли місто Вишгород, виборюючи призові місця на турнірах усіх рівнів від обласних до міжнародних змагань.

Футбол міні – емоції максі

Футбол міні – емоції максі

Відповідно до плану відділу освіти, разом з федерацією футболу Вишгородського району 11 жовтня 2014 року були проведені змагання з міні-футболу.
 
До нового чудового майданчика Вишгородського КДЮСШ з‘їхалися  9 команд ЗОШ району  з Нових і Старих Петрівців, Димера, Нижньої Дубечні, Демидова та Вишгорода.
 
Змагання були проведе ... Читати далі »

Створено асоціацію учасників АТО

Створено асоціацію учасників АТО

16 жовтня відбулося засідання районного оперативного штабу з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням, життєзабезпеченням, наданням соціального захисту мешканцям Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які переселяються у Вишгородський район для тимчасового проживання, надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та іншим громадянам України, які перебувають в районі проведення антитерористичної операції.
 
Заступник голови ... Читати далі »