Головна » 2014 » Жовтень » 18 » Турнір пам’яті Небесної Сотні
10:41
Турнір пам’яті Небесної Сотні
11 жовтня у Києві в спортивному залі Центру патріотичного виховання молоді «Єдність» відбувся дорослий турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті героїв Небесної Сотні.
 
У змаганнях взяли участь 18 кращих тенісистів Вишгорода та Вишгородського району. Серед них кандидати у майстри спорту Василь Кондратенко та Володимир Сидорчук, які неодноразово прославляли місто Вишгород, виборюючи призові місця на турнірах усіх рівнів від обласних до міжнародних змагань.
 
Змагання почалися з виконання державного Гімну України та хвилини мовчання на честь загиблих героїв Майдану. Турнір пройшов по коловій системі з визначенням усіх місць, які визначились після проведення гострих, насичених поєдинків. Зустрічі проходили у п’яти сетах, тобто до трьох перемог одного з суперників. У результаті напруженої боротьби, адже в настільному тенісі нічиїх не буває, до фіналу вийшли, як і передбачалось, Василь Кондратенко та Володимир Сидорчук. Гострий, безкомпромісний поєдинок закінчився з рахунком 3:1 на користь досвідченого майстра малої ракетки Василя Кондратенка. Третє місце посів Андрій Обіщенко, виграв з рахунком 3:0 у Юрія Петрука. Усі призери турніру нагороджені грамотами, медалями та цінними призами.
Категорія: Київщина | Переглядів: 470 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus