Головна » 2014 » Березень » 26

Пенсійне забезпечення

Пенсійне забезпечення

Із 1 січня 2014 року набув чинності ще один міжнародний договір, який регулюватиме взаємні відносини між Україною та Польщею у сфері соціального забезпечення – Угода між Україною та Республікою Польща про соціальне забезпечення.

Угода базується на пропорційному принципі, за яким право на пенсію визначають виходячи із сумарного стажу, набутого на території обох сторін, і кожна держава при цьому зобов’язується призначати і виплачувати пенсію за стаж, набутий на її території. 

Відповідно до Угоди випла ... Читати далі »

Має бути єдине розуміння

Має бути єдине розуміння

Головним наказом Міністерства оборони України військовим у Криму був наказ стояти. Щонайменше два тижні тому вони повинні були знати, для чого вони це роблять.
 

Україна не дає приводу російським агресорам для застосування зброї. Весь цей час йде позиційна війна, яка довго тривати не може. Які можливі шляхи врегулювання немирної ситуації на Кримському півострові?
На це та багато інших питань намагалися знайти відповіді голова Спілки офіцерів України Євген Лупаков і керівник Центру військово-політичних досліджень, а також координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук. До речі, «Інформ ... Читати далі »