Головна » 2014 » Березень » 25

Соціальний захист військовослужбовців

Соціальний захист військовослужбовців

Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України відповідно до статті 1 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» є конституційним обов'язком громадян України.

Військовий обов'язок включає, зокрема  прийняття на військову службу в добровільному порядку (за контрактом), призов на військову службу, проходження служби у військовому резерві.

... Читати далі »

Відкритий лист до Сігала

Відкритий лист до Сігала

Шановний, Євгеній Якович! 

 
Ми, громада сіл Литвинівка, Лісовичі та Миколаївка, просимо Вас як народного депутата України та почесного президента компанії «Комплекс Агромарс» допомогти у вирішені соціально та економічно значущих питань у нашому регіоні. 
 
Ви, мабуть, знаєте, що керівництво Вишгородського району намагалось відремонтувати дороги. Однак, нажаль, в процесі роботи виявилося, що грошей замало. Оскільки Ви, як і ми, є громадянами України, маєте і власний транспортний засіб, то описувати стан доріг між селищем Димер та селом Гаврилівка, зайвий раз не потрібно. Власне, це ... Читати далі »

Обговорення кандидатур

Обговорення кандидатур

З метою ефективного підбору кадрів та врахування думки громади при призначенні голів місцевих адміністрацій, налагодження конструктивного та прозорого діалогу між владою та суспільством, Київська обласна державна адміністрація ініціює відкрите обговорення кандидатур на посади голів районних державних адміністрацій у Київській області. 
 
Головними критеріями відбору є  ... Читати далі »