Головна » 2014 » Березень » 25 » Відкритий лист до Сігала
11:46
Відкритий лист до Сігала

Шановний, Євгеній Якович! 

 
Ми, громада сіл Литвинівка, Лісовичі та Миколаївка, просимо Вас як народного депутата України та почесного президента компанії «Комплекс Агромарс» допомогти у вирішені соціально та економічно значущих питань у нашому регіоні. 
 
Ви, мабуть, знаєте, що керівництво Вишгородського району намагалось відремонтувати дороги. Однак, нажаль, в процесі роботи виявилося, що грошей замало. Оскільки Ви, як і ми, є громадянами України, маєте і власний транспортний засіб, то описувати стан доріг між селищем Димер та селом Гаврилівка, зайвий раз не потрібно. Власне, це і стало причиною написання листа- прохання до Вас. 
 
У зв’язку з цим, просимо посприяти виконанню фахових робіт – надати фінансової допомоги Вишгородському районному шляховому ремонтно-будівельному управлінню, щоб роботи були виконані вчасно і не завдавали клопоту як жителям Вишгородського району так і Вам. 
 
Ми розуміємо, що у компанії «Комплекс Агромарс» можуть бути й інші пріоритети. Але про важливість цієї справи Ви теж повинні розуміти, адже компанія «Агромарс» намагається бути дійсно європейською компанією. А одним із головних принципів ведення бізнесу у Європі, є підтримка соціальних проектів та інфраструктури тих регіонів в яких розміщені виробничі потужності. 
 
Просимо надати відповідь у зручній Вам формі – листом чи усно. Ми відкриті до розмови і до компромісів. В будь-якому випадку, якщо Ви допоможете це зробити – будуть Вам вдячні не тільки працівники «Агромарсу», які зможуть якісно і швидко доставити товар виробнику, завдяки Вашій допомозі, а й люди, що живуть у Вишгородському районі. 
 
З повагою громада сіл Литвинівка, 
Лісовичі та Миколаївка (18.03.2014 р.)
Категорія: Литвинівська громада | Переглядів: 772 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus