Головна » 2014 » Березень » 13

Звернення громади села Нові Петрівці

Звернення громади села Нові Петрівці

Нині в суспільстві активно обговорюється питання щодо подальшої долі резиденції «Межигір'я». Ми, громада села Нові Петрівці, на території якого вона знаходиться, закликаємо при прийнятті відповідних управлінських рішень урахувати багатобарвну історію розвитку цієї землі. 
 
Наприкінці першого тисячоліття у Межигір'ї поселився архімандрит Михаїл із грецькими ченцями. Нашим предкам ці місця слугували своєрідним Єрусалимом. Межигірський монастир у різні періоди історії став і духовним центром для запорізьких козаків, і пантеоном для гетьманів, і місцем київського літописання. Також із цією обителлю пов'язані імена таких визначних діячів українськог ... Читати далі »

Офіційна заява

Офіційна заява

Шановні земляки! 

 
До вас звертається Самооборона Майдану м. Вишгорода та Вишгородського району. В нелегкий для нашої країни час наша організація викристалізувалася з народного руху спротиву злочинній владі - як передовий загін самозахисту населення. Ним ми залишаємося сьогодні й залишатимемося, й надалі до повного перезавантаження влади та розбудови справді дієвих механізмів громадянського контролю за її діями. 
 
Ми докладаємо значних зусиль, щоб виправдати народну довіру та забезпечити громадську безпеку та спокій у нашому районі. Для цього нами проводиться клопітлива щоденна робота разом з ... Читати далі »