Головна » 2014 » Лютий » 24

Герої не вмирають

Герої не вмирають

На початку Євромайдану, коли ніхто навіть уявити не міг, чим усе обернеться, слова «Слава Україні! Героям Слава!» видавалися простим вітанням. 


Для певної частини протестувальників це гасло мало важливий сенс, але для більшості було лише словами з початку промов чисельних ораторів зі сцени Майдану. Ці слова звучали так часто, що потрохи навіть починали приїдатися, як і інші, постійно вживані гасла, що кричала заведена юрба: «Банду – геть!», «Україна – понад усе!», «Слава нації! Смерть ворогам!»… Мабуть, від цього частина критично налаштованих активістів, втомлених постійним повторенням цих слів, мов мантр, замінювала їх кумедними аналогам ... Читати далі »

24.02.2014

Соборна європейська Україна

Соборна європейська Україна

У Верховній Раді формується нова депутатська група під робочою назвою «Соборна європейська Україна». Про це заявив народний депутат України Ярослав Москаленко, інформує його прес-служба. 


- Основа нашого об’єднання – це європейські цінності. Щоб географічне положення нашої держави у центрі Європи співпадало із ментальністю нашого суспільства. Я це говорю без жодної краплі пафосу. Щоб, наприклад, пристебнутися ременем безпеки у машині – це була не вимога згори, а свідомий вибір кожного громадянина. Ми всі маємо навчитись бути європейцями, щоб жити по- європейськи, - наголосив Я.Москаленко. 

24.02.2014