Головна » 2014 » Лютий » 24 » Соборна європейська Україна
20:56
Соборна європейська Україна
У Верховній Раді формується нова депутатська група під робочою назвою «Соборна європейська Україна». Про це заявив народний депутат України Ярослав Москаленко, інформує його прес-служба. 

- Основа нашого об’єднання – це європейські цінності. Щоб географічне положення нашої держави у центрі Європи співпадало із ментальністю нашого суспільства. Я це говорю без жодної краплі пафосу. Щоб, наприклад, пристебнутися ременем безпеки у машині – це була не вимога згори, а свідомий вибір кожного громадянина. Ми всі маємо навчитись бути європейцями, щоб жити по- європейськи, - наголосив Я.Москаленко. 

Народний депутат наголосив, що не варто говорити про лідера групи, кожен депутат в ній є представником інтересів свого мажоритарного округу. «Ми рівні у прийнятті наших рішень, жодного диктату всередині команди не буде. Кожне голосування будемо обговорювати і діяти так, як вирішимо більшістю голосів. У цей історичний момент ми хочемо прийняти участь у побудові нової соборної України, але для цього потрібні нові підходи у політиці. За це ми виступаємо», - підкреслив Я.Москаленко. 

У нову групу може увійти більше 30 парламентаріїв. Варто наголосити, що «Соборна європейська Україна» виступає проти того, щоб будь-хто з народних депутатів переходив на керівні посади в уряд. Про створення групи буде заявлено сьогодні-завтра.
Переглядів: 416 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus