Головна » 2013 » Грудень » 27

На Київщині відкрили підстанцію “Північна”

На Київщині відкрили підстанцію “Північна”

Сьогодні за участю заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України Сергія Чеха та заступника голови Київської облдержадміністрації Володимира Максименка відбулося введення в експлуатацію об’єкту ПС 330/110/10 кВ "Північна” у селі Нові Петрівці Вишгородського району. 

 
У зв’язку зі зростанням споживання електроенергії в регіоні, що пов’язано з інтенсивною житловою забудовою, розвитком інфраструктури, споживання вузла ПС 330 кВ "Північна” в період з 2003 до 2009 р. зросло майже на 30 %. Підстанція потребувала масштабної реконструкції. 
 

Оперативна нарада

Оперативна нарада

27 грудня у великому залі адміністративного будинку під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька та за участі голови районної ради О.Носаля відбулась оперативна нарада. 


Участь у заході взяли заступники голови райдержадміністрації та районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови виконавчих комітетів місцевих рад району, керівники організацій, установ та підприємств району, ЗМІ. 

Особливу увагу під час оперативної наради приділено питанню виконання у Вишгородському районі завдань та доручень Пр ... Читати далі »

27.12.2013