Головна » 2013 » Грудень » 27 » Оперативна нарада
13:47
Оперативна нарада
27 грудня у великому залі адміністративного будинку під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька та за участі голови районної ради О.Носаля відбулась оперативна нарада. 

Участь у заході взяли заступники голови райдержадміністрації та районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови виконавчих комітетів місцевих рад району, керівники організацій, установ та підприємств району, ЗМІ. 

Особливу увагу під час оперативної наради приділено питанню виконання у Вишгородському районі завдань та доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону, підведено підсумки роботи за 2013 рік та обговорено плани на 2014 рік. 

— В рамках реалізації Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» Вишгородщина активно втілює у життя завдання та доручення Президента України В.Януковича щодо вирішення актуальних проблем району, спрямованих на створення належних умов проживання всіх мешканців району, — підкреслив під час наради голова райдержадміністрації О.Приходько. 

Керівник району зазначив, що реалізація реформ Президента України у різних сферах життєдіяльності Вишгородського краю стала потужним товчком до розбудови господарського комплексу району. 

— Наша спільна діяльність у цьому напрямку дала змогу забезпечити позитивні зрушення в економіці району як основи для зростання добробуту та підвищення якості життя населення. Сьогодні Вишгородщина широко впроваджує інвестиційні проекти, що є своєрідним індикатором стабільного розвитку території. У 2013 році завершено інвестиційний проект з розширення потужності фабрики з виробництва чіпсів ТОВ "Чіпси ЛЮКС”, завдяки цьому створено нові робочі місця. В рамках даного проекту ТОВ "Чіпси ЛЮКС” профінансувало для громади району будівництво нової гілки газопроводу- перемички високого тиску довжиною 8,5 км від с. Демидів до с. Лютіж. ТОВ "Перший столичний хлібозавод” запустив нову лінію з виробництва батона "Нива” і хліба "Родинний”. Завдяки цьому інвестиційному проекту також створено додаткові робочі місця. Завершується будівництво бройлерних птахоферм у с.Миколаївка ТОВ "Комплекс "Агромарс”, де буде створено 80 нових робочих місць. Всього за 2013 рік створено додатково понад 900 робочих місць,— підсумував О.Приходько. 

— Сьогодні ми теж відкриваємо новий об’єкт — підстанцію «Північну» у с. Нові Петрівці, що покращить якість послуг з постачання електричної енергії споживачам, — зазначив очільник району. 

Учасниками наради розглянуто питання благоустрою населених пунктів Вишгородщини (прибирання та розчистки територій, вивозу та утилізації сміття тощо). Обговорено питання про роботу дорожнього господарства Вишгородського району у зимовий період, про хід опалювального сезону та стан розрахунків за спожиті енергоносії всіма категоріями споживачів, транспортного обслуговування населення району, газифікації населених пунктів району. 

Під час наради присутні обсудили питання про роботу закладів охорони здоров’я району та стан їх матеріально-технічного забезпечення. 

Значну увагу приділено питанню наповнення та виконання місцевих бюджетів, роботи дозвільного центру райдержадміністрації. 

Проаналізовано питання про стан виконання актів Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень голови Київської облдержадміністрації, власних рішень тощо. 

Наприкінці наради голова райдержадміністрації О.Приходько привітав присутніх з наступаючими новорічно-різдвяними святами та побажав, щоб 2014 рік став щедрим на цікаві плани та творчі успіхи, нові перемоги і позитивні результати.
Переглядів: 555 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus