Головна » 2013 » Грудень » 23

Співпраця України з Росією та Китаєм

Співпраця України з Росією та Китаєм

У 2014 році заплановано виконання великої кількості інфраструктурних проектів на цьому наголошує Президент України Віктор Янукович. Для таких оптимістичних намірів є реальні підстави, а саме низка домовленостей з Російською Федерацією у ключових напрямках економіки України. Крім того, ключовим фактором це зменшення ціни на газ, що дасть можливість суттєво зменшити витратну частину бюджету України. 


Це дасть можливість збільшити соціальні виплати населенню, а також у проекті Державного бюджету на 2014 рік передбачається повернення 6 млрд. гривень вкладникам Ощадбанку СРСР. 
23.12.2013

Анатолій Присяжнюк відкрив обласну новорічну ялинку

Анатолій Присяжнюк відкрив обласну новорічну ялинку

На площі Лесі Українки, біля приміщення облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк разом з дітьми Київщини відкрив обласну новорічну ялинку, де зібралося чимало дітлахів, щоб спостерігати за дійством. 


- На Київщині сьогодні проживає майже понад 308 тисяч дітей віком до 18 років і усі вони потребують піклування близьких людей та держави зокрема, - наголосив Анатолій Присяжнюк. - Майже для тисячі дітей обласна влада підготувала виставу «Магічна ялинка», солодощі та цінні подарунки. 

За словами о ... Читати далі »

23.12.2013