Головна » 2013 » Грудень » 23 » Анатолій Присяжнюк відкрив обласну новорічну ялинку
14:51
Анатолій Присяжнюк відкрив обласну новорічну ялинку
На площі Лесі Українки, біля приміщення облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк разом з дітьми Київщини відкрив обласну новорічну ялинку, де зібралося чимало дітлахів, щоб спостерігати за дійством. 

- На Київщині сьогодні проживає майже понад 308 тисяч дітей віком до 18 років і усі вони потребують піклування близьких людей та держави зокрема, - наголосив Анатолій Присяжнюк. - Майже для тисячі дітей обласна влада підготувала виставу «Магічна ялинка», солодощі та цінні подарунки. 

За словами очільник області, на Київщині до кінця року в Броварах до кінця року буде відкрито басейн, а в Богуславі – льодовий стадіон. 

- Сьогодні на Київщині активно втілюються в життя соціальні ініціативи Президента Віктора Януковича, які передбачають, насамперед, створення належних умов для гармонійного виховання підростаючого покоління. В області будуються спортивні комплекси, дитячі майданчики, центри творчості та дозвілля. Головний акцент у роботі зроблено не на містах, які розташовані поблизу столиці, а на віддалених населених пунктах. Ми порголосили Київщину без окраїн, для нас важливий розвиток як міст, так і маленьких сіл та селищ. – сказав Анатолій Присяжнюк. 

У Київській області розпочалися заходи до святкування новорічних та різдвяних свят. У період з 28 грудня до 12 січня у приміщенні Київської облдержадміністрації проходитиме новорічна вистава «Магічна ялинка», тому діти-сироти з усіх районів області матимуть можливість відвідати новорічну виставу та поласуватися новорічними солодощами. 

Урочисте відкриття обласної ялинки супроводжувалося концертною розважальною програмою, іграми та святковим салютом.
Переглядів: 418 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus