Головна » 2013 » Грудень » 23 » Співпраця України з Росією та Китаєм
17:41
Співпраця України з Росією та Китаєм
У 2014 році заплановано виконання великої кількості інфраструктурних проектів на цьому наголошує Президент України Віктор Янукович. Для таких оптимістичних намірів є реальні підстави, а саме низка домовленостей з Російською Федерацією у ключових напрямках економіки України. Крім того, ключовим фактором це зменшення ціни на газ, що дасть можливість суттєво зменшити витратну частину бюджету України. 

Це дасть можливість збільшити соціальні виплати населенню, а також у проекті Державного бюджету на 2014 рік передбачається повернення 6 млрд. гривень вкладникам Ощадбанку СРСР. 

Як сказав голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк, під час інтерв’ю з журналістом газети «Час Київщини», що владою зроблено суттєві кроки у співпраці між Україною та її стратегічним партнером Китаєм. Така співпраця відкриває нові горизонти для економічного розвитку нашої країни, а саме будівництво великого порту у Криму, теплоелектростанції в Одеській області, будівництва «Повітряного експресу», кільцевої дороги навколо Києва. 

Налагодження добросусідських відносин з Росією жодним чином не впливає на зовнішньополітичний курс держави, який спрямований в напрямку європейської інтеграції, це підтверджують і ряд європейських експертів. 

- Сьогодні для влади залишається найбільш актуальним питання щодо лібералізації візового режиму з Європейським союзом для громадян України. Наразі важко не погодитися з тим, що Президентом України та Урядом вирішено ряд найбільш важливих економічних питань для України з урахуванням національних інтересів, - наголосив Анатолій Присяжнюк.
Переглядів: 441 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus