Головна » 2013 » Грудень » 19

Держбюджет-2014

Держбюджет-2014

Державний бюджет на 2014 рік передбачатиме реалізацію рекордної кількості інфраструктурних проектів. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.

За словами Віктора Януковича, у 2014 році розпочнеться реалізація низки проектів, розроблених, зокрема, з Російською Федерацією. «Нас очікує будівництво разом із Росією двох блоків на Хмельницькій АЕС. Нас очікує будівництво заводу з виробництва ядерного палива в Кіровоградській області», - підкреслив він.

За словами Віктора Януковича, Україна та Росія реалізовуватимуть спільні проекти у суднобудуванн ... Читати далі »

19.12.2013

Пауза в підписанні Угоди про асоціацію необхідна

Пауза в підписанні Угоди про асоціацію необхідна

Україна взяла паузу в підписанні Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС для того, щоб вирішити проблемні економічні питання й напрацювати механізми захисту національного товаровиробника. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.

«Ми зробили цю паузу для того, щоб знайти відповідь, і це для нас дуже принципове питання: на яких умовах ми підписуємо угоду про зону вільної торгівлі. І зараз цю відповідь повинен дати уряд, який сьогодні співпрацює з об'єднаннями товаровиробників, з експертами, вченими та ін.», - наголосив Глава держави.
19.12.2013

На Київщині відкрили 59 дитячий будинок сімейного типу

На Київщині відкрили 59 дитячий будинок сімейного типу

За участю заступника голови Київської облдержадміністрації Олександра Зайця відбулося урочисте перерізання червоної стрічки з нагоди відкриття дитячого будинку сімейного типу (ДБСТ) родини Гончаруків, які проживають у с. Крюківщина Києво-Святошинського району.

- Тільки сімейна атмосфера може забезпечити дитині відповідний розвиток та допоможе адаптуватися до повноцінного життя в суспільстві. Завдяки соціальним ініціативам Президента, спрямованим на підтримку родин з дітьми, на Київщині продовжує успішно реалізуватися проект "Кожній дитині - родину”, - наголосив заступник голови ОДА.

Сього ... Читати далі »

19.12.2013

«Влада повністю контролює економічну ситуацію в Україні»

«Влада повністю контролює економічну ситуацію в Україні»

Голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк під час зустрічі з колективом Київського картонно-паперового комбінату сказав, що влада повністю контролює економічну ситуацію в Україні. Прикладом цього – є домовленості у сфері торговельно-економічних відносин нашої країни з Російською федерацією, які було досягнуто під час візиту Президента України Віктора Януковича у Росії. 


Втім найбільш ваговим результатом цієї зустрічі є зменшення ціни на газ для України. Адже упродовж останніх 3,5 років Україна сплачувала невиправдано високу ціну на блакитне паливо. Досягнуті домовленості нашої держави з сусідом, в ... Читати далі »

19.12.2013